Actualizarea lui Galaxy S7 cu Android 8.0 a început în Olanda

1646

Actualizarea cu noul sistem de operare Android 8.0 Oreo pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge a început în Olanda la utilizatorii din rețeaua de telefonie mobilă Vodafone. Actualizarea cu Android 8.0 pentru Galaxy S7 a început de ceva timp în Anglia, dar a trebuit să fie oprită din nou. O problemă apărută după lansarea actualizării a împiedicat continuarea ei.

În Țările de Jos actualizarea pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge are două versiuni de firmware G930FXXU2ERE8 și G935FXXU2ERE8. Descărcarea totală – de îndată ce este disponibilă prin OTA (over-the-air) – măsoară mai mult de 1250 MB. OTA este livrarea fără fir de software sau date noi pe telefoane mobile și tablete. Este vorba despre ceea ce vă puteți aștepta de la o actualizare Android. Cel mai bine ca descărcarea să fie făcută printr-o conexiune Wi-Fi, este mai sigur și sigur mai ieftin.

Actualizarea cu Android Oreo nu conține și un nou patch de securitate. Cele două Galaxy S7 vor rămâne cu patch-ul de securitate din luna aprilie. Dar mai important este, desigur, noua versiune Android 8.0 și interfața Samsung Experience 9.0. Cu asta, Samsung Galaxy S7 din punct de vedere al software-ului este din nou în mare parte același cu dispozitivele noi precum Galaxy S9 și S9+.

După cum ați putut afla există câteva schimbări și inovații care vin cu această actualizare. Aveți acces la Cloud Drive, o nouă tastatură, un design mai nou pentru ceas și afișajul Always On. Pictogramele de pe ecranul de întâmpinare sunt, de asemenea, refăcute și veți vedea mai multe comenzi rapide. De asemenea, puteți crea perechi de aplicații pe ecranul de întâmpinare. După cum era de așteptat, actualizarea nu implică nici un sprijin pentru Project Treble. Galaxy S7 va avea în viitor patch-urile de securitate lunare în ritmul trimis de Samsung.

Țările de Jos (denumite neoficial Olanda) sunt o monarhie constituțională, stat membru fondator al Beneluxului și al Uniunii Europene. Țările de Jos împreună cu câteva colonii de peste mări formează Regatul Țărilor de Jos. Un sfert din teritoriul Țărilor de Jos se află sub nivelul mării, statul având cea mai joasă altitudine din lume.

Actualizarea cu Android Oreo pentru Galaxy S7 din Olanda este disponibilă pe dispozitivele libere de rețea și pe modelele blocate în rețeaua Vodafone. De altfel în Belgia, actualizarea este acum disponibilă pentru toate variantele acestor două dispozitive.

Sperăm ca actualizarea pentru Galaxy S7 și S7 Edge să ajungă cât mai repede și în România. Aici cele două sunt printre cele mai iubite telefoane mobile de la Samsung.

Am mai scris despre acest lucru și altădată: avem foarte mulți cititori din toate colțurile lumii, le mulțumim din nou pe această cale, cei mai mulți din țările Uniunii Europene și bineînțeles vrem ca aceștea să fie informați. De aceea periodic sau atunci când apare o informație care poate ajuta cititorii noștri din diferite zone ale lumii, venim cu astfel de știri.

SURSĂGalaxyClub