Samsung își dezvoltă un nou model de caști wireless, complet integrate cu Bixby

1345

Acum că Bixby Voice a fost lansat în sfârșit în Statele Unite, Samsung își dezvoltă un model de AirPod, complet integrat cu Bixby.

Gear IconX există deja, dar nu au nici Bixby, nici o viață a bateriei foarte bună.

Samsung are nevoie de a pune ceva la gâtul și urechile consumatorilor, și se pare că, pentru a realiza acest lucru, Samsung se va inspira puțin din playbook-ul Apple.

Vom putea vedea în viitorul apropiat un nou dispozitiv digital al companiei Samsung. Potrivit unei știri difuzate de publicația de limba coreeană Etnews, gigantul tehnic lucrează în momentul de față la un dispozitiv bluetooth cu Bixby la bord.

Este posibil ca aceste căști să fie anunțate în curând și lansate în același timp cu Galaxy Note 8, care urmează să fie prezentat în 23 august și lansat la începutul lui septembrie. Stirea susține că Samsung nu a decis încă dacă ar trebui să includă căștile în cutia viitorului phablet sau să le vândă separat.

Un director executiv a lui Samsung, care a dorit să-și păstreze anonomatul, a afirmat că dispozitivul nu este pe deplin oficial și că nu poate fi prezentată nici o informație despre progresele făcute cu acest produs în acest moment.

De asemenea, merită remarcat faptul că, dacă acesta devine un produs real, șansele unei lansări globale sunt minime deocamdată: Bixby Voice este disponibil numai în S.U.A. și în Corea de Sud. Cu toate acestea, el ar putea ajunge și pe alte piețe din lume în cele din urmă, atunci când asistentul digital Bixby învață alte câteva limbi străine.

Bixby, asistentul personal va vorbi în final opt limbi străine de circulație internațională: limba engleză, chineză, franceză, germană, italiană, coreeană, portugheza latină și spaniolă.

Și dacă vă întrebați exact ce ar putea fi acest set audio pentru ureche, nu căutați mai departe decât AirPod-ul – o preluare de la Apple a căștilor fără fir. Știrea menționează, în mod specific și AirPod-ul, dar pentru a ilustra o caracteristică a viitorului accesoriu, care va colabora cu Bixby, caracteristică pe care AirPod-urile nu îl au.

Viitorul produs, conform informațiilor pare a fi dotat cu o tehnologie de „blocare a zgomotului„, care blochează fiecare voce în afară de vocea utilizatorului. Aparent Samsung a găsit o soluție de izolare a vocii utilizatorului din mediul înconjurător, care cumva face uz de propriul corp al utilizatorului. Interesant dar nu știm cum!

Acesta este o caracteristică excelentă pe hârtie, care va îmbunătăți calitatea apelurilor atunci când există alți oameni din jurul dvs. De asemenea, cu acest dispozitiv, veți putea să puneți întrebări lui Bixby și să primiți răspunsuri fără să aveți telefonul smartphone la îndemână.

Dacă informația este adevărată compania va anunța, probabil, aceste căști luna viitoare.

Cu toate acestea, nu uitați să luați această informație momentan ca un zvon, dar un zvon totuși cu oarecare acoperire.

VIAPhoneArena