Samsung introduce opțiunea de culoare Blue Coral pentru Galaxy S7

1664

Samsung Electronics a introdus opțiunea de culoare albastră, Blue Coral în urmă cu câteva luni la modelul Galaxy Note 7.

Aceasta a devenit rapid una din opțiunile de culoare preferată de mulți dintre cumpărătorii care au cheltuit banii pe noul telefon de la Samsung.

Acum când Galaxy Note 7 este „mort”, Samsung se va axa pe modelul Galaxy S7 în producția de serie, pentru a umple golul lăsat de fostul telefon. Dat fiind că Samsung Galaxy S7 a avut o trecere bună la clienți de la lansare, compania se pare că vrea să reaprindă interesul cumpărătorilor pentru acest terminal, oferind Galaxy S7 în acea frumoasă culoare albastră, Blue Coral.

Samsung Galaxy S7, albastru coral va fi lansat pentru prima data de Verizon în Statele Unite, înainte de a fi lansat în altă parte. Blue coral a fost cu siguranță opțiunea preferată pentru Galaxy Note 7 a clienților.

Sondajele au constatat că aproape 50% dintre cei care au cumpărat Galaxy Note7, au optat pentru Blue Coral. Acest lucru a fost luat în calcul de Samsung pentru a reaprinde interesul pentru unul dintre smartphone-urile emblematice ale companiei, Galaxy S7.

Nu este clar în acest moment, când Galaxy S7 albastru coral va fi anunțat în mod oficial. Este așteptat însă să apară în viitorul apropiat.

blue-coral-pentru-galaxy-s7

VIASamMobile
SURSĂSamsungVN