Top 5 Aplicatii Antivirus pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

11193

Android-ul deține cea mai mare parte din piața smartphone-urilor. Acest succes permite programatorilor să se ocupe de clienți Android cu numeroase probleme de securitate. Malware-ul normal, și adware-ul iritant au o simpatie anume pentru clienții Android.

Este necesară protecția datelor personale și sensibile de aceste pericole de securitate. În ultima vreme, marile companii dezvoltatoare de programe antivirus și-au promovat variantele pentru mobil. Majoritatea aplicatiilor antivirus pentru Galaxy S7 și S7 Edge sunt accesibile gratuit în Google Play Store sau pe site-urile oficiale.

Am alcătuit un Top 5 al celor mai bune aplicații antivirus pentru Galaxy S7 si S7 Edge care sa îți păstreze dispozitivele în siguranță.

 

  1. Bit Defender Antivirus

bitdefender-aplicatie-antivirus-pentru-samsung-galaxyAceastă aplicație gratuită auto filtrează aplicațiile nou instalate pe telefonul tău, căutând fișiere infectate sau malware. Aplicația proaspăt refăcută susține că are capacități de scanare îmbunătățite. Programatorii săi susțin că nu sunt necesare setări suplimentare și că este gata de funcționare optimă imediat după instalare.

Securitate: testele demonstrează că oferă o protecție de 100% împotriva infecțiilor și împotriva aplicațiilor infectate.

Ușurința de utilizare: la teste a dovedit un consum foarte mare de baterie, cea ce poate fi o mare problemă.

Alte informații:

  • Bitdefender protejează împotriva a 99.8% din programele malware;
  • În cazul în care o aplicație încearcă să se instaleze în telefon fără permisunea ta, Bitdefender te avertizează;
  • Oferă asigurare permanentă la scanarea site-urilor prin Chrome sau browser-ul default al Android;
  • Are unelte ce permit trimiterea de comenzi prin SMS : Lock, Track, Wipe your data; în cazul pierderii telefonului.

Descarcă gratuit aplicația accesândBit Defender Antivirus

 

  1. AVAST Mobile Security & Antivirus

avast-aplicatie-antivirus-pentru-samsung-galaxy

Acest antivirus oferă o protecție foarte bună împotriva virușilor. Îți scanează mobilul și cardul de memorie și introduce în carantină fișierele infectate. În plus are USSD Blocker Protection.

Securitate: testele demonstrează că Avast oferă protecție gadgetului tău cu Android împotriva a 98% intre infecții și amenințări.

Ușurința de utilizare: Avast! consumă bateria telefonului tău cu Android. Face multe lucruri utile însă cu un preț mare.

Alte informații:

  • Analizează aplicația la prima lansare.
  • Încorporează USSD Blocker și scaneză fiecare URL pe care îl repară dacă e infectat. Coreactează URL-urile scrise greșit.
  • Blochează apelurile și SMS-uri ce provin de la numere alese de tine.
  • Dă control la distanță prin SMS-uri sau Web.

Descarcă gratuit aplicația accesândAVAST Mobile Security & Antivirus

 

  1. Lookout Security & Antivirus

lookout-security-aplicatie-antivirus-pentru-samsung-galaxy

Acest antivirus te protejează de orice lucru rău ce poate să-ți amenințe telefonul sau tableta, precum infecții sau furturi de date. Îți oferă oportunitatea de a găsi telefonul furat sau pierdut.

Securitate: Conform testelor, Lookout Mobile îți oferă 99% siguranță pentru telefonul și tableta față de lucruri rele precum malware, infecții și furt de date.

Ușurință de utilizare: la teste a obținut un scor de 100%.

Alte informații:

  • Lookout te protejează de lucruri rele – malware și infecții – ce pot să-ți afecteze telefonul sau pot face modificări, prin upgrade-uri constante ce pot să-ți încarce factura. Elimină infecțiile și spyware-ul din aplicații, emai-uri și alte înregistrări. Poate fi programat să execute scanări la orele dorite.
  • Lookout îți oferă posibilitatea de a găsi telefonul pierdut sau furat.
  • Lookut îți verifică toate informațiile, de exemplu, contacte, documente din mobil sau serviciile de cloud.

Descarcă gratuit aplicația accesândLookout Security & Antivirus

 

  1. AVL Pro Antivirus & Security

avl-pro-security-aplicatie-antivirus-pentru-samsung-galaxy

Aceasta este un antivirus cool de asemenea. A obținut locul al doilea în urma testelor cu o rată de succes de 100% din punct de vedere al protecție telefonului împotriva infecțiilor.

Securitate: Antivirusul versatil AVL oferă eliminarea de bază a infecțiilor și îți protejează telefonul Android de aplicații vindicative. AVL SDK Mobile îți dă alternative generoase de verificare a codurilor maligne la diferite nivele, prin care poți să ajustezi viteza de scanre și abilitatea de descoperire a infecțiilor.

Ușurința de utilizare: Această aplicație nu oferă funcții avansate de Anti-Furt (Blocare, Șteregerea datelor, Localizare) atunci când telefonul este pierdut sau furat. Îți oferă esențialul de recunoaștere și șterege a virușilor.

Alte informații:

  • Are programe eficiente de recunoaștere a infecțiilor ce lucrează la viteze mult mai mari. Nu duce la consumul masiv de baterie în timpul funcționării.
  • Poate investiga mai mult de 10.000 de fișiere și aplicații în fiecare zi.

Descarcă gratuit aplicația accesând: AVL Pro Antivirus & Security

 

  1. Trust Go Antivirus & Mobile Security

trust-go-aplicatie-antivirus-pentru-samsung-galaxy

Trust Go este cea mai bună aplicație Antivirus pentru Android din punct de vedere al securității și ușurinței de utilizare. Această aplicație a obținut primul loc în teste cu un scor de 100%.

Securitate: Trust Go oferă o siguranță viguroasă dispozitivelor tale cu Android. Garantează o protecție de 100% de aplicațiile malițioase și pericolelor. Aceast antivirus gratuit te protejează de cele mai periculoase malware-uri și viruși din acest moment.

Ușurința de utilizare: Această aplicație are cea mai bună rată de conveniență din testele efectuate. Trust Go nu consumă bateria telefonului. Mobilul tău va funcționa cu ușurință în orice moment al funcționării antivirusului. Aplicația va scana și identifica pericolele. Față de alte aplicații similare nu va produce alarme sau notificări false de securitate.

Alte informații:

  • Oferă scanare țintită sau programată. Prin scanare țintită se pot scana telefonul, tableta sau cardul SD și se pot indentifica viruși, malware, spyware sau aplicații periculoase;
  • Prin funcția SAFE (Secure App Finder Engine) scanează și descarcă aplicații sigure. Avertizeză la încercarea de descărcare a unei aplicații periculoase;
  • Trimite notificări la deschiderea de pagini web ce încearcă culegrea de date personale;
  • Oferă informații despre telefon precum utilizarea bateriei și a memoriei;
  • Oferă securitate demonstrând autorizațiile pe care le-ai stabilit aplicațiilor din telefon;
  • Memorează, consolidează și restaurează informațiile din telefon în cloud;
  • Localizează de la distanță telefonul (Find My Phone), îl blochează sau șterge informațiile sau date individuale dacă telefonul este pierdut sau furat.

Descarcă gratuit aplicația accesândTrust Go Antivirus & Mobile Security