Samsung a depus un brevet pentru o dronă cu un design circular

1585

Dronă Samsung Gear. Dacă proiectul ar trebui să fie numit așa nu știm, sud-coreenii au solicitat un brevet de design pentru, o dronă.

Samsung are o priză puternică pe segmentul purtabile, cu smartwatches-urile sale Gear S și realitatea virtuală, setul cu cască Gear VR, ambele extrem de bine primite de piață.

Gear 360 nu a mai avut un la fel de mare succes, ca ceasurile, probabil din cauza prețului ridicat, dar a impresionat cu siguranță toată lumea.

Samsung a lucrat la drone de ceva timp, pentru a înălța camerele sale video în aer, și cererile de brevet depuse de către companie arată acest lucru.

Și nu e greu de imaginat că un „avion” privat poate aduce un plus la produsele existente, cum ar fi Gear VR și gear 360 – mai ales dacă îl poți controla apoi cu Gear S3-ul sau mai târziu, cu Galaxy S8.

Depus în Corea de Sud, brevetul, cu titlul zgârcit „Drone”, constă de fapt, din mai multe aplicații toate separate, care se concentrează pe diferite aspecte ale aceluiași dispozitiv.

Gigantul Corean a ales un design foarte simplu, drona prezentată în imaginile de brevet de invenție este circulară, cu un ventilator în mijloc în jurul unui aparat de fotografiat, și picioare pliabile în partea de jos.

imagini-brevet-drona-samsung

Cât de bine funcționează nu știm, dar se pare că Samsung este destul de avansată în dezvoltarea produsului dacă cererile de brevet de invenție au fost depuse.

Ar fi interesant de știut dacă drona Samsung poate fi controlată folosind unul din smartwatch-urile sau smartphone-urile companiei.

Samsung este conștient de posibilitățile oferite de o dronă în combinație cu dispozitive sale de realitate virtuală.

Dronele sunt interesante și populare, dar, în rândul unui public destul de redus, așa că nu ar fi surprinzător dacă Samsung va acorda o prioritate redusă pentru dezvoltarea acestor aparate.

VIASamMobile
SURSĂGalaxyClub.nl