Samsung Galaxy C9 Pro cu 128 GB este în pregătire

1622

Samsung Galaxy C9 Pro a fost lansat exclusiv în China, în urmă cu câteva luni înainte ca Samsung să decidă să-l vândă și pe alte piețe, cum ar fi Malaezia și India.

De câteva săptămâni Galaxy C9 Pro a fost lansat în India. Varianta care Samsung a lansat-o până în prezent are 64GB de stocare internă, dar se pare că Samsung ar putea oferi în curând o altă variantă cu 128GB de stocare internă.

Un Samsung Galaxy C9 Pro cu 128GB de stocare a fost reperat pe site-ul de certificare TENAA din China.

Aceasta sugerează că societatea sud-coreeană ar putea oferi această variantă cu dublă capacitate de stocare internă, pe unele piețe din lume.

Listarea TENAA arată că totul va rămâne în aceiași parametri pentru Samsung Galaxy C9 Pro, va avea același ecran de 6 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 653, 6GB de RAM extensibilă până la 256GB prin intermediul unui card microSD, o cameră de 16MP spate și una la fel pentru selfie și o baterie de 4.000mAh.

Android 6.0 Marshmallow dă putere dispozitivului.

Gama de opțiuni de conectivitate, include Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, GPS, USB tip C este inclus. Are, de asemenea, un radio FM.

Senzor de amprente în partea din față, busolă, senzor de proximitate și accelerometru.

 Accelerometru sesizează schimbările de poziţie ale telefonului prin măsurarea acceleraţiilor unghiulare şi liniare pe cele trei axe x, y, z. Un accelerometru poate determina cu precizie orientarea telefonului în spaţiu. Accelerometrul poate calcula poziţia display-ului, astfel încât, imaginile să fie afişate în mod corect (în format portret sau peisaj). 

Originalul Galaxy C9 Pro este listat cu număr de model SM-C9000, în timp ce varianta actualizată este listată cu numărul de model SM-C9008. Singura diferență între cele două este opțiunea de 128 BG.

Nu există nici o confirmare de la Samsung când vom vedea acest Galaxy C9 Pro cu 128 GB disponibil pentru cumpărare. În prezent nu există informații cu privire la preț și disponibilitate.

În altă ordine de idei, un Samsung Galaxy C5 Pro a fost, de asemenea, reperat pe TENAA, și se presupune a fi o variantă mai mică a lui Galaxy C9 Pro.