8 caracteristici fantastice ale lui Samsung Galaxy S8

3707

Fiind unul dintre smartphone-urile de vârf din acest an, Samsung Galaxy S8 a fost foarte bine pregătit de firma sud-coreeană din toate punctele de vedere. Toate laudele pentru afișajul său Infinity, pentru asistentul AI virtual, precum și pentru alte caracteristici cheie.

Cu siguranță trebuie să amintim aici: tasta Bixby, noua cască Gear VR cu controler și căștile marca AKG incluse în cutie și DeX-ul care transformă smartphone-ul într-un calculator.

Mai are aplicația S-Sănătate actualizată cu posibilitatea de a apela doctorul dvs., senzorii de cameră foto nou-nouți, sau rearanjarea pictogramele ecranului Acasă cu o singură atingere, toate fac din Galaxy S8 un telefon unic.

Mai există o mulțime de alte lucruri care au venit cu Galaxy S8, care au fost lăsate mass-mediei pentru a le descoperi și a le face publice, caracteristici foarte convingătoare și funcționalități care au primit foarte puțină atenție până acum.

Samsung a trebuit să se concentreze pe cele mai bune dintre cele mai bune caracteristici pentru a face o impresie deosebită.

Și a reușit pe deplin!

Acum, aici sunt 8 dintre caracteristicile lui Samsung Galaxy S8/S8+ care nu au beneficiat de prea multă publicitate, dar care sunt acolo pentru tine!

 

  1. Încărcare rapidă fără fir

De multe ori în gândul nostru încărcarea fără fir este lentă și greoaie, dar Samsung a lucrat în mod activ pentru a schimba acest lucru. Galaxy S8 acceptă încărcarea fără fir la aproape de două ori mai mare viteză decât cele mai multe încărcătoare fără fir.

Nu este încă la fel de repede ca și încărcarea clasică prin fir, dar în combinație cu adaptorul de încărcare rapidă și optimizările de încărcare rapidă, este un lucru excelent. Arată ca ceva spațial.

 

  1. Personalizați tastele soft și culoarea

Samsung a spus „la revedere” la tastele capacitive, cu stil! Galaxy S8 vă permite să personalizați tastele de navigare selectând un fundal colorat pentru ele sau schimbând aspectul între Recente – Home – Back sau Back – Home – Recente.

De asemenea, puteți modifica forța de presiune necesară pentru a apăsa butonul Virtual Home.

 

  1. Butonul Home este întotdeauna disponibil

Chiar dacă pictograma butonului Home – pagină de pornire, nu este vizibilă pe ecran, sau ecranul este oprit, puteți să apăsați în locația sa generală și ve-ți primi un feedback care indică faptul că ați declanșat butonul de pornire.

În acest fel, puteți porni cu ușurință aplicațiile deschise, și notificările atunci când telefonul este pus jos, de exemplu.

 

  1. Procesarea imaginii – Multi-frame

În spatele camerelor aparatului de fotografiat se întâmplă și mai multe lucruri în comparație cu telefoanele emblematice Galaxy S anterioare. Samsung a elaborat un algoritm de procesare a imaginii, unde aparatul foto a lui Galaxy S8 face trei fotografii în loc de una.

Alege cea mai clară imagine ca linie de bază și folosește restul pentru a reduce neclaritatea. Acest lucru se aplică tuturor imaginilor și se întâmplă atât de repede, încât nu puteți să vă dați seama. Rezultatul este că avem fotografii mai clare și mai detaliate.

 

  1. Controlul cu o singură mână pentru aplicația aparatului de fotografiat

În loc să adauge un mod de control separat cu o singură mână pentru aplicația camerei, Samsung a optimizat-o, astfel încât utilizarea cu o singură mână să pară ceva natural. Deplasarea degetului mare în direcții diferite declanșează modurile de fotografiere, comută între camerele din față / din spate și deschide setările de filtrare. În plus, deplasarea butonului de declanșare pe ecran spre stânga sau spre dreapta reglează zoomul.

Este un exemplu de observare de către Samsung a comportamentului clienților și a feedback-urilor primite. Cele mai multe fotografii smartphone sunt luate în modul portret, cu o singură mână.

 

  1. Bateria este mai lentă pentru a nu se degrada în timp

Îmbunătățirile tehnologice au permis companiei Samsung pentru să mărească longevitatea bateriei lui Galaxy S8. Dacă Samsung Galaxy S7 a păstrat în jur de 80% din capacitatea efectivă a bateriei după un an de utilizare (includem aici încărcări și descărcări), Galaxy S8 va ajunge la o valoare de 95%.

Desigur, această valoare poate deveni destul de „elastică„, în funcție de cât de mult folosiți telefonul. Dar Samsung a pus în mod clar accentul pe o baterie pentru S8 cu o durată mult mai mare de utilizare pe termen lung.

 

  1. Gigabit Internet

Samsung Galaxy S8 se numără printre primele smartphone-uri, dacă nu primul, cu viteze LTE de până la 1 gigabit /s. Acest lucru se datorează modemului Qualcomm X16 încorporat în chipset-ul Snapdragon 835 care alimentează Samsung Galaxy S8 în SUA.

Din păcate, aceste viteze sunt obținute doar în setările de testare pentru moment, cel puțin în SUA. Dar tehnologia există și va deveni coloana vertebrală a viitorului internet mobil de mare viteză.

 

  1. Afișaj de înaltă saturație

S-au scris multe despre raportul de aspect 18:9 al afișajului Infinity Display. Potrivit măsurătorilor DisplayMate – confirmate și aprobate de Samsung – gama de culori a ecranului măsoară 113% DCI-P3 și 142% sRGB – ca standarde de culoare. Primul este implicit un indice cinematografic, iar cel din urmă este standard pentru utilizarea pe monitoare, imprimante și internet.

În plus, Galaxy S8 este primul smartphone care obține certificarea UHD Alliance „Mobile HDR Premium”. Acesta este un set de cerințe de performanță pentru rezoluție, gamă dinamică, spațiu de culoare și adâncime de biți, pentru a asigura cea mai bună experiență în vizualizarea conținutului HDR de la Amazon, Netflix și alți furnizori de conținut.

Samsung Galaxy S8, este un telefon extraordinar, un deschizător de drumuri în inovație și design, un smartphone cu măsuri de protecție de ultimă oră, rapid, puternic, elegant și frumos.

SURSĂPhoneArena