Căști wireless lansate de Samsung împreună cu Galaxy S8

1770

Conform unei noi informații, Samsung va lansa lansa căști fără fir Samsung Level In, împreună cu Galaxy S8.

Apropierea lansării lui Samsung Galaxy S8, intensifică numărul de știri despre acest telefon și în același timp apar tot felul de noi informații despre articolele și accesoriile cale îl vor însoți.

Conform celui mai recent raport, Samsung va lansa un nou set de căști fără fir pentru S8,care să ia fața lui AirPods Apple.

Raportul spune că noile căști fără fir de la Samsung vor include ANC (Active noise cancellation), anularea activă a zgomotului.

Setul de căști wirwless va costa în jur de 130 EUR (139 $) în Europa.

Samsung le va comercializa în patru sortimente de culoare, în roșu, verde, negru, și argintiu.

Anul trecut, Samsung a lansat un set de căști cu fir cu același nume.

Ele sunt capabile să reducă zgomotul ambiental cu până la 20dB (decibeli) și are o caracteristică numită „Talk-in Mode”.

Exact opusul de anulare a zgomotului, astfel încât purtătorul să fie capabil să audă pe cineva care îl strigă pe nume, de exemplu, atunci când ascultă muzică.

Decibelul (dB) este unitate de măsură a intensității sonore. Limita inferioară percepută de urechea umană este 0 dB, iar orice sunet peste 130 dB va cauza dureri. Uniunea Europeană a stabilit o limită legală de 80 dB pe parcursul unei zile de lucru de 8 ore. În casă, ziua, limita maximă admisă este de 35 dB, Un ţânţar produce un zgomot de 20 dB!

Potrivit surselor, Samsung Galaxy S8 este programat pentru a fi anunțat în 29 martie, ceea ce înseamnă că noile căști, Level In ar putea să-și facă apariția tot atunci.