Tot ce știm până acum despre Samsung Galaxy Note 8

1910

Samsung a confirmat data prezentării lui Note 8, bazat pe informații și speculații, vă prezentăm tot ce știm până acum despre Samsung Galaxy Note 8.

Compania Samsung a trimis invitații la presă pentru un eveniment care va avea loc la New York, pe 23 august, unde va anunța în mod oficial succesorul lui Note 7.

Vom aduce înapoi un telefon mai bun, mai sigur și un foarte inovator Note 8„ este declarația făcută de d-nul DJ Koh, președintele Mobile Communications Business, de la Samsung Electronics la începutul acestui an. Cuvintele președintelui Samsung Mobile sunt foarte aproape de materializare, gama Note de la Samsung merge mai departe, mai puternică și mai bună.

Există o mulțime de presupuneri și fantezii în jurul acestui telefon, dat fiind că acesta va prelua bastonul de mareșal de la cel ce a fost Galaxy Note 7.

„Fiecare soldat poartă în ranița sa un baston de mareșal”. Sunt celebrele cuvinte ale lui Napoleon Bonaparte, împărat al Franței, cel mai strălucit conducător militar din toate timpurile. Codul civil a lui Napoleon este unul dintre cele mai importante documente din istoria dreptului. Multe țări folosesc încă legile adoptate de Napoleon.

Așteptat, lăudat și ridicat deja în slăvi, avem aici un sumar a ceea ce știm până în acest moment despre specificațiile, designul și prețul lui Samsung Galaxy Note 8.

 

Galaxy Note 8 – Afișaj/panoul frontal

Așa cum am văzut în cele mai multe fotografii și scurgeri de informații, Note 8 va avea un afișaj Infinity de 6,3 inch. Acest lucru face ca acesta să pară ca o versiune extinsă a lui Galaxy S8 și asta este un lucru bun.

Având în vedere că receptorul vine cu un afișaj Infinity, nu va avea un buton fizic sau butoane de navigare. Partea frontală a dispozitivului va avea un panou curbat de 6,3 inch, cu un raport impresionant ecran-corp.

 

Galaxy Note 8 – Specificații și echipare

Galaxy Note 8 va avea specificații asemănătoare cu modelul S8 care a fost lansat mai devreme în acest an. Deoarece Samsung a optat pentru procesoarele Exynos 8895 și Qualcomm Snapdragon 835 pentru diferitele modele a lui Galaxy S8, este foarte probabil ca Samsung să păstreze aceste procesoare și pentru Galaxy Note 8. Au existat zvonuri despre un cip actualizat, Snapdragon 836, dar nu suntem siguri dacă acel cip va ajunge în Galaxy Note 8.

Există o posibilitate foarte mare ca Note 8 să fie primul smartphone-pilot de la Samsung care să ajungă cu 6 GB RAM pe toate piețele. Samsung a lansat anterior variante ale dispozitivelor sale emblematice cu memorie RAM de 6 GB pe unele piețe, dar Note 8 ar putea fi primul telefon care va aduce 6 GB de memorie RAM tuturor clienților din lume.

La fel ca și Galaxy S8, ne așteptăm să aibă stocare internă de 64 GB cu suport pentru extindere prin intermediul cardurilor microSD. Au existat zvonuri că Note 8 poate fi de asemenea oferit cu 128 GB de stocare internă, deși rămâne de văzut dacă modelul de 128 GB va fi oferit în mai multe locații decât în țara de origine a companiei.

 

Galaxy Note 8 – Camera foto

Camera foto va fi probabil unul dintre cele mai mari puncte de atracție pe Galaxy Note 8. Dacă ne luăm după zvonuri, toate dar absolut toate, afirmă că va fi primul smartphone Samsung cu un sistem dual de camere foto. Samsung se va alătura astfel producătorilor care au optat pentru un astfel de sistem pe dispozitivele mobile.

În acest moment, nu există multe informații despre sistemul dual a lui Samsung, nu este clar cum va fi pus în aplicare sistemul – fie că va fi folosit pentru adâncimea câmpului, fie că unul dintre senori va fi monocrom, în scopul de a face imagini de o calitate mai bună.

 

Galaxy Note 8 – Baterie

Mulți vor privi spre acumulatorul lui Note 8 cu suspiciune după ce sa întâmplat cu Galaxy Note 7 anul trecut. Problemele cu Note 7 au forțat Samsung să treacă la măsuri drastice pentru verificarea bateriilor pentru a se asigura că nu se mai întâmplă așa ceva.

Samsung a stabilit un nou test de siguranță pentru verificarea în 8 puncte a acumulatorilor pentru a elimina orice suspiciune în privința bateriilor aflate pe dispozitivelor sale.

Bateriile care echipează Galaxy S8 au trecut prin aceste teste și nu au existat informații negative despre ele. Chiar și nou lansatul Galaxy Note 7 FE are o baterie nouă care nu are nici un fel de probleme.

Nu avem absolut nici un motiv să credem că istoria se va repeta cu Note 8. În ceea ce privește capacitatea acumulatorului, sigur ne dorim și vă doriți ceva mai mult.

Toate informațiile sunt despre o baterie de 3.300 mAh. În acest caz, acumulatorul este mai mic decât a lui Galaxy S8+ care este de 3.500mAh. Totuși foarte puțini oameni ar trebui să-și facă probleme pentru durata de viață a bateriei.

Au existat preocupări similare și despre Galaxy S8, însă testele recente ale bateriei arată că funcționează bine într-o utilizare intensă pe parcursul unei zile.

 

Galaxy Note 8 – Design

Toate știrile, zvonurile și scurgerile care au fost până acum sugerează că designul lui Galaxy Note 8 va fi destul de similar cu cel al lui Galaxy S8. Va avea o construcție frumoasă de metal și de sticlă care se va simți foarte bine în mâini. Este probabil ca marginile să fie curbate, astfel încât să fie mai ușor să țineți dispozitivul în mână. Ca și în cazul recentelor modele Samsung, Galaxy Note 8 va fi rezistent la praf și apă.

Sunt șanse foarte mari ca Galaxy Note 8 să aibă un buton dedicat asistentului inteligent Bixby, plasat alături de tastele de volum din partea stângă. Pe partea dreaptă va fi un buton de pornire și un senzor de amprentă în partea din spate a dispozitivului.

Este posibil ca Note 8 să fie ceva mai gros decât Galaxy S8, pentru a găzdui stiloul S Pen.

 

Galaxy Note 8 – S Pen

Deoarece acesta este un dispozitiv Galaxy Note, este sigur că va veni cu stylus-ul S Pen. Ne putem aștepta ca Samsung să îmbunătățească în continuare stiloul, astfel încât acesta va fi mai precis și va primi unele noi caracteristici software.

Designul lui S Pen nu se poate schimba, dacă imaginile apărute până acum presupuse a fi ale noului stilou, se dovedesc a fi exacte.

 

 

Galaxy Note 8 – Software

Phablet-ul va fi alimentat de Android 7.1.1 și poate obține o versiune actualizată a experienței Samsung. Caracteristicile suplimentare ale software-ului vor include încărcarea rapidă și suportul Bluetooth 5.0.

De asemenea, va veni cu Bixby, asistentul vocal lansat de Samsung cu Galaxy S8. Dacă vor fi oferite unele funcții noi legate de S Pen, rămâne de văzut, deși ne putem aștepta ca Samsung să mai aducă ceva pentru a spori capacitățile stiloului.

 

 

Galaxy Note 8 – Preț / Lansare

Multe informații spun că Note 8 ar putea fi cel mai scump smartphone lansat de Samsung vreodată. Mai multe zvonuri au sugerat că prețul poate trece binișor peste 1.000 de dolari, dar nimic nu este sigur până acum.

În ceea ce privește lansarea, este posibil să dureze câteva săptămâni de la prezentarea lui Galaxy Note 8 pe 23 august. Samsung va scoate la vânzare treptat telefonul în mai multe țări din întreaga lume în următoarele săptămâni după prezentare.

Statele Unite și Corea de Sud ar putea fi printre primele piețe care vor vedea Note 8 pe rafturi, așa cum au fost lansările recente ale lui Samsung.

Aceste informații centralizate aici sunt cam tot ce se știe despre Samsung Galaxy Note 8 în acest moment.

Revăzând toate acestea, se pare că Samsung va reveni în forță și în mod spectaculos înapoi cu gama Note, având Samsung Galaxy Note 8 în prim plan.

VIASamMobile