Verizon susține că „mii” de clienții ai săi încă mai folosesc Galaxy Note 7

1544

Foarte mulți clienți ai companiei americane Verizon încă mai folosesc Samsung Galaxy Note 7, și se pare că nu vor să renunțe la acest telefon.

Printr-o întorsătură ciudata a evenimentelor, destul de multe telefoane Samsung Galaxy Note 7 deținute de  cumparatori din Statele Unite, nu au fost returnate încă, chiar dacă Samsung a luat deja toate măsurile necesare pentru ca acest lucru să se întâmple.

Compania Verzion are sediul central în Basking Ridge, New Jersey și oferă produse și servicii de telecomunicații fără fir. Cu 142,8 milioane de abonați în iulie 2016, Verizon Wireless este cel mai mare furnizor de telecomunicații fără fir din Statele Unite ale Americii.

Fabricantul sud-coreean de telefoane a făcut multe actualizări de software, prin toți operatorii majori de telefonie mobilă din SUA, și destul de multe Galaxy Note 7 au fost returnate.

Actualizarea soft-ului era menită pentru a preveni încărcarea bateriei lui Note 7, pentru a face imposibil ca telefonul să funcționeze în rețelele de telefonie mobilă.

Verizon a fost ultimul furnizor de telefonie din SUA care a trimis actualizări la Note 7, dar se pare că acest lucru nu a convins fanii Samsung să se despartă de telefoanele lor.

Oficialii Verizon susțin că „mii” de clienți ai săi utilizează în continuare Galaxy Note 7, chiar și după desfășurarea actualizării de soft care era menită să le scoată total din joc.

Într-un fel, acești utilizatori de Note 7, au reușit cumva să evite actualizarea și să continue să utilizeze telefoanele lor și în ziua de azi.

Verizon a rambursat deja costul lui Galaxy Note 7 tuturor clienților săi, iar acum face planuri de a factura pe cei care încă nu s-au prezentat cu telefoanele lor pentru a recupera banii.

În ciuda eforturilor noastre, există încă clienți care utilizează telefoanele rechemate, și care nu au schimbat sau returnat telefonul lor Note 7, la punctul de cumpărare. Am reamintit utilizatorilor că Note 7 prezintă un risc de siguranță pentru ei și pentru cei din jurul lor.

Declarația aparține unui oficial de la Verizon, care a mai a declarat că va pune în curând toate aceste telefoane Note 7 care mai sunt utilizate într-o categorie specială.

Toate apelurile efectuate de pe telefoanele Note 7 cu excepția celor efectuate spre serviciul de urgență 911, vor fi redirecționate către serviciul său pentru relații cu clienți.

Clienții Verizon care încă nu au returnat smartphone-urile Galaxy Note 7, pot face în continuare acest lucru și vor primi un credit la factura de până la 100 $ și o taxă de actualizare mai mare.

VIAPhoneArena