Cum să identifici un Galaxy Note 7 care functioneaza în parametrii normali (din noul stoc)

2000

Samsung a început să înlocuiască stocul de Galaxy Note 7 cu probleme. Nu este nimic diferit la acest nou stoc decât faptul că Samsung se aprovizionează de la un furnizor care livrează componentele la standardele impuse.

Gigantul Corean a detaliat acum pașii prin care puteți identifica un Galaxy New Note 7 care funcționează în parametrii normali.

După cum s-a raportat recent, noul stoc de  Samsung Galaxy Note 7 se poate distinge ușor prin identificarea unei pictograme verzi care reprezintă o baterie. Samsung spune că pictograma va fi vizibilă în trei locații: sus pe bară de stare, ecranul de afișare Always On Display, precum și pe ecranul Power Off.galaxy-note-7-pictograme-verzi-care-reprezinta-o-baterieDe asemenea pe cutiile terminalelor Note 7 din noul stoc, este tipărit un simbol – pătrat negru – care vă permite imediat să recunoașteți că dispozitivul din interior nu are o baterie defectă.galaxy-note-7-patratel-negru-pe-cutieSamsung a dat din nou dovadă de angajamentul care îl are fată de siguranța clienților și a cerut imediat ca toți prosesorii de Galaxy Note 7 din lume să participe la programul de înlocuire al terminalelor cu probleme.

VIASamMobile
SURSĂSamsung News Global