4 Motive care te vor face sa treci de la Galaxy Note 4 la Note 7

2075

Galaxy Note 4 este un dispozitiv special. Un telefon de top dar cu mici probleme precum software greoi și un suport redus din partea lui Samsung, însă a fost și ultimul Note ce a avut funcții precum o baterie detașabilă, un slot microSD și un senzor IR. Cel puțin comparativ cu Galaxy Note 5.

O dată cu Galaxy Note 7, Samsung a adus toate lucrurile bune înapoi (cu excepția senzorului IR) și de asemenea a introdus multe alte funcții, făcând din acest phablet cea mai bună variantă de upgrade de la Note 4.

Iată câteva motive:

  • Rezistența la apă: Poate că Note 7 nu are o baterie detașabilă, însă are rezistența la praf și apă. Nu sunt caracteristici de care vei avea nevoie zilnic, însă îți oferă liniște atunci când stropii de apă accidentali ajung pe telefon sau îl scapi în piscină. S Pen-ul este și el rezistent la apă, astfel că îl vei putea folosi și pe un ecran umed.
  • Cameră mai bună: Camera de 16 megapixeli a lui Note 4 a fost una dintre cele mai bune camere de pe piață, însă tehnologia din spatele ei a evoluat mult de atunci iar Note 7 vine cu aceași cameră excelentă ca și Galaxy S7 și S7 Edge. Deși are doar 12 megapixeli, însă cu o viteză de focusare mare mulțumită tehnologiei Dual Pixel și cu o calitate net superioară din punct de vedere al pozelor în lumină scăzută.
  • Baterie mai mare, memorie internă mai mare: bateria de 3.220 mAh a lui Galaxy Note 4 a fost înlocuită de o baterie de 3000 mAh la Note 5. Pe Note 7, Samsung a pus o baterie de 3500 mAh ce ar trebui ca împreună cu optimizările software să ofere o viață a bateriei mai bună decât la Note 4. De asemenea, sunt disponibile încărcarea rapidă obișnuită și wireless. Nu în ultimul rând Note 7 vine cu o memorie internă de 64 GB și un slot microSD.
  • Scanner-ul pentru iris: o atracție majoră nu doar pentru Note 7 ci și pentru orice alt telefon Android echipat cu acesta. Deși impune multe reguli, scanner-ul este o metodă extrem de rapidă și poate fi folosit nu doar pentru deblocarea telefonului, ci și pentru autorizarea Samsung Pay și pentru multe alte aplicații bazate pe acest scanner.