Dual-camera „inevitabilă” pe Galaxy Note 8, probabil cu zoom optic 3X

1959

Samsung Galaxy Note 8 va fi aproape sigur cu un set de dispozitive cu două camere, potrivit ultimei știri venite din Coreea de Sud. The Korea Herald, citează un analist din domeniul telefoniei mobile de la  Daishin Securities, Park Kang-ho care a prezis că o revizie a camerei este totuși „inevitabilă” pentru telefonul Samsung de ultimă generație.

Deși Samsung nu a anunțat oficial adoptarea camerelor duble (pentru Galaxy S8), este inevitabilă prezentarea camerelor duble de luat vederi la smartphone-urile viitoare„, a declarat Park

El ia în considerare modul în care configurația avansată a camerei fotografice, cu dual-camera, câștigă tot mai mult teren la nivel mondial.

După cum probabil știți, se zvonea foarte mult că Samsung Galaxy S8 / S8+ ar fi primele telefoane Samsung care vor veni cu o pereche de senzori în spate, dar gigantul tech a renunțat la idee în ultimul moment, probabil datorită costurilor în creștere sau problemelor de producție.

Telefoanele cu cameră dublă se referă la telefoane inteligente care au două camere în spate, capturând mai multe detalii și făcând obiectul și fundalul mai clare în comparație cu un telefon cu o singură cameră.

Majoritatea complicațiilor de mai sus sunt pe cale de rezolvare de către Samsung, chiar înainte de a începe să producă Galaxy Note 8, iar unii observatori din industrie fac chiar aprecieri foarte bune despre capacitățile camerelor.

Camerele digitale ale lui Samsung Note 8 vor include un senzor de 12 MP cu un obiectiv cu unghi larg, care va funcționa în tandem cu o combinație de lentile de 13 MP / teleobiectiv, iar acesta din urmă are un zoom optic de 3X.

Aparent, Samsung Electro-Mechanics, una dintre filialele proprii ale colosului sud-coreean, a făcut o afacere bună prin vânzarea de module cu cameră duală către producătorii chinezi de telefoane Oppo, Vivo și Xiaomi.

Statisticile arată că cele mai bine vândute smartphone-uri premium din China în cursul trimestrului I al anului 2017 au fost, de fapt, telefoanele dual-camera, inclusiv iPhone 7, Huawei Mate 9, Mate 9 Pro și Vivo Xplay 6.

Toate acestea semnalează faptul că această caracteristică este la mare căutare în acest moment pe piața telefoniei mobile.

Techno Systems Research din Tokyo estimează că, până în 2020, proporția telefoanelor cu cameră dublă va crește la 34% (sau cu 600 de milioane de unități mai mult) pe piața mondială a smartphone-urilor, ceea ce reprezintă o creștere masivă față de cota actuală de 5% deținută de aceste dispozitive.

 Techno Systems Research Co, Ltd. (TSR), este o companie de cercetare de marketing din Tokyo, Japonia, înființată în 1971. TSR oferă date de piață, analiză și perspectivă de piață, cercetarea de piață a bunurilor generale și de consum. Furnizează informații pentru a ajuta clientul să ia decizii în cunoștință de cauză. Analiștii TSR acoperă toată piața mondială și cercetează directă piața țintă pentru foarte mulți clienți. 

VIAKoreaHerald