În Europa vânzările lui Galaxy Note 7 se vor relua pe 28 Octombrie

1508

Samsung își va relua în curând vânzările lui Galaxy Note 7 pe tot globul. Compania sud-coreeană a confirmat astăzi că terminalul său fanion se va vinde din nou în Europa începând cu 28 octombrie.

Samsung derulează un program la nivel global prin care clienții pot schimba terminalul Note 7 defect cu unul nou care dispune de o baterie sigură. Acest lucru evidențiază faptul că pentru gigantul high-tech din Coreea de Sud este prioritară întâi înlocuirea terminalelor cu probleme și mai apoi reînceperea vânzării celor sigure.

Compania sud-coreeană specifică în comunicatul de presă că 57% din proprietarii de Note 7 din Europa au schimbat telefonul lor în termen de o săptămâna de la lansarea programului în curs.

Din cei care au ales schimbarea telefonului, 90% au optat pentru un nou Samsung Galaxy Note 7 în timp ce 3% au ales altă alternativă din gama Samsung (Galaxy S7 sau S7 Edge) și 7% au optat pentru o restituire.

Compania Samsung Electronics se așteaptă să încheie programul de schimb din Europe la începutul lunii viitoare, așadar dacă toate merg conform planului, va avea câteva săptămâni după aceea pentru a se pregăti într-un mod corespunzător pentru reluarea vânzărilor de Galaxy Note 7 în toată Europa.

SURSĂAndroid Central