Exclusiv : Samsung Galaxy A5

2850

Exclusiv : Samsung Galaxy A5 – Odată cu lansarea lu Galaxy Alpha, cel mai interesant și atractiv smartphone produs de Samsung, atenția utilizatorilor este îndreptată spre noul device din această serie. De curând a fost confirmată informația că SM-A500 va fi primul din cele 3 smartphone-uri din această serie ce urmează să fie lansate și va fi comercializat sub denumirea de Galaxy A5. A apărut de asemnea și fotografii cu acesta și după cum se poate observa design-ul va fi asemănător lui Samsung Galaxy Alpha, dar bineînțeles nu va avea acel aspect premium fiind destinat ca un device mid-range.

Deși inițial zvonurile susțineau prezența aceleași construcții metalice, sursele din interior neagă acest lucru. Aparent, A5 nu va fi construit nici din metal și nici din plastic, ci dintr-un material ce „dă senzația de rece”. Telefoanele metalice dau această senzație însă se pare că A5 va fi construit dintr-un material unic (nu standard) care să mențină costurile scăzute dar în același timp să ofere totuși un aspect oarecum premium.

Din punct de vedere al hardware-ului, A5 va fi echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 5 inch, o cameră de 12 megapixeli și ultima versiunea a TouchWiz, utilizată și pentru Galaxy Note 4. Alte specificații includ procesorul Snapdragon 400, o baterie de 2,330 mAh, memorie internă de 16 GB expandabilă și o cameră frontală de 5 megapixeli.

 

SURSĂSamMobile