Ford SYNC cu compatibilitate Gear S3 și Gear S2, din primăvara anului 2017

1468

Samsung a lansat Car Mode pentru Galaxiile sale anul trecut, este o aplicație care permite șoferilor cu mașini conectate acces la mesaje, navigare, muzică și hands-free.

La Mobile World Congress de anul trecut, Samsung a încheiat un parteneriat cu SEAT și SAP (SAP AG este o companie din Germania care se ocupă de realizarea de software), pentru a aduce inovații la mașinile conectate (cum ar fi capacitatea de a face cumpărături fără a ieși din vehicul).

Pentru a continua dezvoltarea în piața autovehiculelor conectate, Samsung a încheiat un parteneriat cu Ford Motor Company, proprietarii de Samsung Gear S3 și Gear S2 vor avea acces la serviciul Ford SYNC.

Ford SYNC este un sistem instalat în fabrică, integrat în vehicul, pentru comunicații și divertisment, care le permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice hands-free, să controleze muzica și să efectueze alte lucruri cu utilizarea comenzilor vocale.

Caracteristica se numește Gear Auto Link, și vă permite să setați memento-uri de parcare și alerte de trezire pentru a vă ține la curent, atât în ​​interiorul cât și în exteriorul mașinii.

„Puterea Ford SYNC este flexibilitatea de a se conecta la dispozitive și servicii noi”, a declarat Dave Hatton, managerul Ford la nivel global. „Cu progresele în tehnologia aparatelor ușor de purtat, conectați vehiculul la aceste dispozitive care au un potențial mare pentru a vă ajuta și a vă face viața mai confortabilă”.

Gear Auto Link pentru vehicule cu Ford SYNC pe Gear S3 / Gear S2 vă permite să adăugați informații de parcare la smartwatch-ul Gear atunci când autovehiculul este parcat, astfel încât nu este nevoie să vă amintiți unde ați parcat mașina atunci când reveniți la parcare.

La întoarcerea în mașină, smartwatch-ul Gear va prelua coordonatele masinii prin intermediul GPS și vă va oferă instrucțiuni de navigare pentru a vă ajuta să ajungeți la destinație mult mai repede.

În plus, pentru conducătorii auto care au tendința de a adormi la volan după o zi lungă și obositoare, noul program Gear Auto Link pentru Ford SYNC va permite să setați memento-uri pentru a vă atenționa în timp ce conduceți, la intervale de timp 3, 5, 10, 15, sau de 20 de minute. În prezent, există doar alerte sonore, deși versiunile viitoare ale aplicației Auto Gear Link vă va permite să setați și alarme cu vibrații.

Serviciul Gear Auto Link va fi disponibil puțin mai târziu în această primăvară.

VIASamMobile