Fotografii și detalii cu Samsung Galaxy Alpha (SM-G850)

2337

EXCLUSIV : Fotografii și detalii cu Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) – Recent, au fost vehiculate informații conform cărora Samsung lucrează la o nouă linie de smartphone-uri de top, primul lansat urmând să fie denumit Samsung Galaxy Alpha care va avea o construcție cel puțin parțial din metal. Imagini disponibile recent cu noul dispozitiv confirmă prezența unui ecran de 4.7 inch și a construcției metalice, deși Samsung a ales folosirea aluminiului doar pe lateral în timp ce spatele râmâne cu același aspect de piele falsă utilizat la Samsung S5 și Galaxy Note 3. Nu se știe dacă design-ul prezentat în aceste poze este definitiv, existând zvonuri care susțin intenția Samsung de a înlocui aspectul glossy al metalului cu un finisaj mat, precum și echiparea cu un ecran de 4.8 inch cu o rezoluție de 720dp.

Conform surselor noastre, Samsung Galaxy Alpha va fi un oarecum un device high-end. Va avea același display ca Galaxy SIII (nu se știe dacă doar ca rezoluție a imaginii sau și ca tip al ecranului), un slot SIM nano, scanner de amprente și 32 GB de memorie internă însă fără slot de memorie externă. Aceste caracteristici vin să întărească zvonul că acest telefon se vrea un competitor adevărat pentru iPhone. Galaxy Alpha va fi peste Galaxy S5 mini însă va fi lansat tot ca o variantă mai „ușoară” a Galaxy S5.

De asemenea, există zvonuri care suștin lansarea acestui model ca o ediție limitată, însă indiferent de acest aspect, Samsung face un pas înainte în utilizarea metalului pentru telefonele sale.

Info Update: Cei de la AllAboutSamsung au confirmat specificațiile hardware ale lui Galaxy Alpha SM-G850F, folosind benchmark-ul AnTuTu.

Info Update: Specificațiile complete ale lui Samsung Galaxy Alpha au devenit publice

Info Update: Păreri și impresii despre Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha -1- ilovesamsung