Samsung Galaxy A5 (2017) va fi disponibil în patru culori

3584

Despre Samsung Galaxy A5 (2017), au circulat tot felul de zvonuri în ultimele săptămâni, despre design, că s-a lucrat le revigorarea lui, inclusiv câteva imagini.

Cu toate astea, acum, a fost sugerat faptul că Galaxy A5 (2017), va fi disponibil în patru culori – negru, albastru, auriu și roz – atunci când va fi lansat.

Nu este clar dacă nuanțele se vor potrivi cu opțiunile oferite pentru Samsung Galaxy S7, dar trăim cu speranța că vom vedea măcar culoarea albastru coral pe cât mai multe dispozitive Samsung, inclusiv pe cele din gama medie.

În ceia ce privește caietul de sarcini, scurgeri recente de informații, zvonuri și speculații față de Galaxy A5 (2017), arată că are ecran de 5,2 inch Full HD Super AMOLED, un procesor Exynos 7880, 3 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie extensibilă (până la 256 GB prin microSD), un aparat de fotografiat în spate de 13 MP și o baterie de 3.000 mAh non-amovibilă (care nu poate fi separată de telefon).

Din fericire, toate acestea nu arată cât de mult mai trebuie să așteptăm pentru ca Samsung să anunțe Galaxy A5 (2017).

A fost deja acordată o certificare Bluetooth și Wi-Fi, ceea ce înseamnă că mai rămâne un singur hop, înainte de a ajunge la vânzare, autorizarea comisiei americane FCC.

SURSĂSamMobile