Tot ce știm despre Samsung Galaxy A7 (2017) înainte de lansare

2261

Următoarea ediție a lui Samsung Galaxy A7 este în curs de pregătire. Compania sud-coreană se pare că este hotărâtă, vrea să lanseze al doilea succesor al lui A7 Galaxy în decembrie 2016.

Cel mai recent zvon – prezentarea lui Galaxy A7 (2017) se apropie cu repeziciune.

Iată tot ce trebuie să știți despre acest nou terminal.

Telefonul a fost certificat de către FCC, o agenție din SUA, care reglementează aspectele legate de telecomunicații, televiziune, radio și desigur internet. Acest lucru înseamnă că utilizarea dispozitivului este aprobată în Statele Unite.

Dar nu este deloc surprinzător pentru un smartphone de la un brand ca Samsung să îndeplinească toate criteriile cerute de FCC.

 

Samsung Galaxy A7 (2017) – Proiectare și finisare

Cu acest telefon mid-range, Samsung își propune să ocupe intervalul de la mijlocul pieței, și de a convinge un public care nu vrea să-și cheltuiască mai mult de 500 de euro pentru un telefon mobil.

Samsung nu este dispusă să schimbe mult stilul lui Galaxy A7, care a avut mulți utilzatori și o presă favorabilă.

De aceia, descoperim un dispozitiv unibody (unibody-are carcasa dintr-o singură bucată, sunt acceptate găurile și fantele pentru butoane, camere etc.). Carcasa este din aluminiu.

Chiar dacă așteptam cel mai recent Android, noul Samsung Galaxy A7 pare să ruleze Android 6.0.1 Marshmallow.

Este o dezamăgire, că nu găsim noul  Android 7.0 Nougat lansat în august. Utilizatorii viitorului Galaxy A7 vor trebui să aștepte câteva luni după lansarea smartphone-ului pentru actualizarea softului.

Singurul avantaj la A7 pentru a oferi Android 6.0.1 Marshmallow, este de a avea un software stabil și complet optimizat pentru Galaxy A7.

 

Samsung Galaxy A7 (2017) – Performanță

Fostul Galaxy A7 nu a strălucit prin performanțele sale. El a avut un procesor Snapdragon 615 care a funcționat foarte bine, fără a putea concura cu cele mai bune din gama lui.

El a trecut de testul Geekbench cu codul SM-A720F, Galaxy A7 (2017), și propune un procesor octa core 1,8 GHz, 3 GB RAM și un ecran de 5,68 inch.

De asemenea, telefonul dispune de o memorie interna de 32 GB.

Vom găsi, un procesor Exynos și 7870 cip grafic Mali-T830. Pentru a-l sprijini, putem vedea 3GB de memorie RAM și 64GB de memorie interna. Acest lucru nu contrazice neapărat informațiile anterioare, care citează o memorie internă de „numai” 32 GB, probabil, vor fi două modele.

Smartphone-ul va prezenta, un senzor de amprentă digitală și un USB tip C. Acesta mai  oferă certificarea IP68.

Smartphone-ul tocmai a primit certificarea Bluetooth după cum reiese din documentele oficiale de certificare ale Bluetooth SIG. Acest lucru înseamnă că oficializarea bate la ușă.

 

Samsung Galaxy A7 (2017) – Aparatul de fotografiat

Avem o camera de 16 megapixeli, atât în față cât și în spate. Aceasta este o mare schimbare, deoarece camera frontală a lui Galaxy A7 în 2016 a fost de numai 5 megapixeli. Acest aparat foto are diafragma de  f / 1.9.

 

Samsung Galaxy A7 (2017) – Lista cu specificații
  • Sistem Android 6.0.1 Marshmallow.
  • Ecran SuperAMOLED de 5,68 inch, Full-HD (1080 x 1920 pixeli).
  • Procesor Exynos 7870 Octacore 1.8GHz.
  • Memorie RAM 3GB LP-DDR4.
  • Memorie 32GB.
  • Posibil Cititor de carduri microSD.
  • Baterie 3600 mAh.
  • Camera spate: 16 Megapixeli (Autofocus, flash, detectare a feței, video Full-HD).
  • Camera față: 16 Megapixeli.
  • Conectivitate Wi-Fi a / b / g / n / ac (Dual-Band: 2,4 și 5 GHz)
  • Bluetooth 4.1 3G / 4G, GPS (A-GPS) + GLONASS.
  • Dimensiuni 157.69 x 76.92 x 7,8 mm.
  • Caracteristici – accelerometru, pedometru, NFC, Certificarea IP68.

Chiar dacă presupunerile și zvonurile sunt sarea și piperul în acest domeniu, și se lansează tot felul de variante, deocamdată aceste date sunt cele sigure.

Cu părere de rău – lansarea fiind totuși iminentă – prețul și data lansării nu le cunoaștem.

SURSĂAndroidPit