Samsung Galaxy C9 reperat pe AnTuTu cu o cameră frontal de 16-megapixel

1931

Samsung a fost în prim-planul fotografiei mobile în ultimii ani, cu Galaxy Note 7 oferind posibilitatea celei mai bune camere foto de pe un smartphone. Când vine vorba de cameră frontală nu este într-adevăr cel mai performant dispozitiv.

Chiar si pe Note 7 (cel mai de top terminat), compania încă utilieaza o cameră de 5 megapixeli selfie, iar maximul văzut pentru o cameră frontala, pe dispozitivele Samsung, este de 8 megapixeli.

Producătorii chinezi folosesc 16 megapixeli pe telefoanele lor de ceva timp, și se pare că Samsung este în sfârșit gata să facă același lucru.

Intre timp, Galaxy C9 (SM-C9000) a fost reperat pe Geekbencha și mai apoi s-a identificat un raport pe AnTuTu, care spune că C9 va oferi o nouă premieră pentru telefoanele Samsung. Acesta va fi echipat cu o cameră frontală de 16-megapixel.

galaxy-c9-sm-c9000-antutuRezultatele de pe benchmark-urile din trecut s-au dovedit a fi greșite și ar putea fi foarte precise în cazul de față. Samsung concentrându-se pentru a concura cu branduri din China astfel Galaxy C9 ar putea aduce rezoluție înaltă în segmentul selfie pentru dispozitivele Samsung.

Alte specificații ale Samsung Galaxy C9, în conformitate cu benchmark-ul, includ:

  • un chipset Snapdragon 652;
  • 64GB de stocare internă;
  • un ecran Full HD de 6 inch;
  • Android 6.0.1 Marshmellow.

Acesta  trebuie să prezinte un corp metalic premium, precum Galaxy C5 și Galaxy C7.

Samsung de asemenea, lucrează la un Galaxy C5 Pro și Galaxy C7 Pro și toate aceste dispozitive sunt așteptate să schimbe modul în care ne uităm la smartphone-urile Samsung mid-range.

Nu există nici o informa’ie despre când va fi lansată gama Galaxy C în afară Chinei.

VIASamMobile