Samsung Galaxy J5 (2017) cu Exynos 7870 CPU și Android 7.0 Nougat

2647

Doua smartphone-uri Samsung Galaxy J sunt pe cale de a debuta în Statele Unite ale Americii foarte curând, Samsung Galaxy J3 (2017) și Galaxy J7 (2017), dar din experiență și unele zvonuri, am învățat că ar putea veni și al treilea de asemenea.

Au mai fost ceva ușoare zvonuri despre neanunțat-ul Samsung Galaxy J5 (2017), dar atât.

Am avut în luna februarie un smartphone reperat la Wi-Fi Alliance, cu numărul de model SM-J530FM/DS.

Singurele informații în acel moment cu privire la telefon au fost faptul că rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Acum, telefonul a apărut din nou, dar de data aceasta am fost binecuvântați cu puțin mai multe informații despre specificațiile sale.

Un nou model de Samsung SM-J530FM a fost recent listat la Geekbench, și chiar dacă unele detalii care ne sunt oferite s-ar putea să nu fie 100% corecte, ar trebui să fie suficient pentru a ne da o idee despre ceea ce va urma.

În primul rând, smartphone-ul rulează acum Android 7.0 Nougat, care este o mai mult decât binevenită îmbunătățire. În interiorul carcasei lui Galaxy J5 (2017), se află același procesor care îi dă putere și lui Samsung Galaxy J7 Prime, Exynos 7870 CPU, tactat la 1.59 GHz.

Procesorul sau CPU (Central Processing Unit) este creierul smartphone-ului. Este cea mai importantă componentă din telefon, el gândește toate datele. Frecvența (viteza) procesorului se măsoară în MHz (megahertzi) sau GHz (gigahertzi). Cu cât are frecvența mai mare, cu atât mai bine, deoarece cu atât procesează datele mai repede. 

Procesorul octa-core este asociat cu 2GB memorie RAM, dar capacitatea de stocare rămâne deocamdată un mister.

De asemenea, ne așteptăm să vedem adăugarea câtorva senzori în plus, pentru că actualul Samsung Galaxy J5, nu era chiar foarte dotat în această privință.

Ecranul și rezoluția pe de altă parte, pot să rămână aceleași, datorită stării bugetare a dispozitivului.

Mai avem încă să aflăm și alte informații despre designul, camerele telefonului și capacitatea bateriei, dar suntem siguri că informații cu privire la Samsung Galaxy J5 (2017), va apărea în săptămânile următoare.

Nu suntem siguri în acest moment dacă smartphone-ul va fi lansat în Statele Unite, la fel ca Samsung Galaxy J3 (2017) și Galaxy J7 (2017), dar sperăm să ne dumirim cât de curând.

Cu viitorul Samsung Galaxy J5 (2017), cu Android 7.0 Nougat, speranțele noastre pentru acest smartphone la categoria lui de buget sunt mari.

VIAPhoneArena