Samsung Galaxy J7 (2017) cu Android 7.0 Nougat la bord

4138

Galaxy J7 (2017) identificat cu Android Nougat pe Wi-Fi Alliance. Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit, din Austin Texas,care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele Wi-Fi, dacă acestea sunt conforme cu anumite standarde de interoperabilitate.

Samsung are, cea mai largă gamă de mijloc și de jos de smartphone-uri din industria de telefonie mobilă. Calitatea și randamentul telefoanelor produse de Samsung satisfac toate categoriile de clienți.

Compania lucreaza parcă după alfabet, după Galaxy A, Galaxy C, Galaxy E și seria Galaxy J, pentru a numi doar câteva.

Aceasta din urmă a început anul trecut cu Galaxy J1, J2, J3, J5 și J7. Samsung a lansat versiunile reîmprospătate în acest an, iar acum, un potential candidat Galaxy J7 (2017), a fost reperat pe Wi-Fi Alliance.

Un model de Galaxy cu cod SM-J727 este certificat de Wi-Fi Alliance. Acest lucru este aproape sigur, o variantă a viitorului Galaxy J7 (2017).

galaxy-j7-2017-cu-cod-sm-j727

Acest lucru este foarte interesant, dar documentația asociată cu o certificare (PDF), relevă un detaliu izbitor: dispozitivul ruleaza Android 7.0 Nougat.

Ca de obicei compania sud-coreană nu a făcut un anunț oficial despre dispozitiv, data de lansare sau specificații, dar smartphone-ul a fost reperat pe un site de import-export.

Listarea pe acest site nu divulgă detalii demne de remarcat, dar, confirmă faptul că Samsung lucrează la un nou model al smartphone-ului.

Samsung Galaxy J7 (2017), se zvoneste ca ar avea un full HD de 5,5 inch (1920 x 1080), o baterie de 3000 mAh, camera din spate de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, va fi propulsat de un chipset Exynos și 3GB de memorie RAM. (RAM – Random Access Memory – Memorie cu acces aleator – este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare)

Având în vedere că Samsung Galaxy J7 (2016) acceptă Bluetooth, Wi-Fi, GPS, 4G LTE dual SIM și NFC, este sigur că ediția J7 2017 va face aceleași lucruri.

Deși nu există nici o dată oficială de lansare pentru dispozitiv, speculațiile sugerează că va fi un smartphone pentru un buget mediu și va debuta în 2017, eventual în al doilea trimestru.

SURSĂGalaxyClub.nl