Samsung Galaxy Note 7 din nou la vânzare în Europa

1603

Samsung a anunțat că va relua vânzarea de Galaxy Note 7 în Europa până la sfârșitul lunii noiembrie 2016. În Statele Unite vânzările de Samsung Galaxy Note 7 vor fi reluate până la sfârșitul lunii viitoare. Dar ce știm despre celelalte piețe?

Un oficial de la compania Sud-Coreeană a anunțat că europenii care nu au cumpărat încă un Galaxy Note 7, vor putea face acest lucru până la sfârșitul lunii noiembrie.

„Ne așteptăm ca Note 7 să fie disponibil pretutindeni, până la sfârșitul lunii noiembrie 2016… cu mult înainte de sfârșitul celui de-al patrulea trimestru” a declarant David Lowes, directorul de marketing al Samsung în Europa.

Potrivit lui Lowes, cea mai mare parte din Galaxy Note 7 potențial defecte vândute în Europa au fost expediate în trei țări: Franța, Germania și Marea Britanie. Aceste țări au deja programe de schimb în derulare, deci este doar o chestiune de timp până când aceste dispozitive sunt înlocuite.

În scopul de a accelera procesul de rechemare, Samsung a forțat o actualizare de soft în toată Europa la începutul acestei săptămâni, ceea ce limitează încărcarea bateriei Galaxy Nota 7 la 60%. De asemenea, noile Galaxy, în condiții de siguranță  sunt dotate acum un indicator de baterie verde pentru a se distinge de cele defecte.

Dar prima țară în care Samsung intenționează să reintroducă Galaxy Note 7 este Corea de Sud. Smartphone-ul va fi disponibil pentru cumpărare o dată cu 28 septembrie. Cu toate că ar putea fi o problemă, deoarece mulți clienți fideli Samsung, au ratat termenul limită de schimbare a Galaxy Note 7 defect.

SURSĂPhoneArena