Samsung Electronics asigură utilizatorii că Galaxy S7 este un telefon sigur

1420

Samsung asigură posesorii că Galaxy S7 este un terminal foarte sigur și nu este afectat de nici o problemă.

Recent, Samsung a oprit producția și vânzările lui Galaxy Note 7, la nivel global și a cerut utilizatorilor să oprească folosirea terminalului, dupa rapoartele primite.

Compania Sud-Coreeana crede că a fost foarte clară în comunicările sale către consumatori, dar ia în calcul și existența unor dezinformări care au apărut în rândul clienților.

Potrivit unui raport al mass-media, Samsung va trimite informări unor unități S7, pentru a liniști utilizatorii că telefoanele lor nu sunt afectate și nu vor fi retrase.

„S7-le dvs. nu este un dispozitiv afectat.” De asemenea, se spune, „Galaxy S7 nu este somat pentru returnare. Puteți continua să folosiți aparatul în mod normal.”

În acest moment, nu este clar dacă Samsung trimite mesaje doar pentru utilizatorii Galaxy S7 din SUA, sau și din alte țări.

Unul dintre motivele pentru care Samsung trimite mesaje este faptul că producătorul dorește să diferențieze în mod clar cele două unități premium.

Un alt motiv poate fi utilizarea numărului șapte, atât la Galaxy Note 7 cât și la Galaxy S7, lucru care ar putea pune în dilemă pe unii dintre utilizatori.

Din păcate, nu se spune nici un cuvânt dacă Samsung trimite astfel de mesaje și către utilizatorii Galaxy S7 Edge care a fost prezentat alături de S7 la începutul acestui an.

SURSĂNDTV