Samsung Galaxy S8 ar putea oferi utilizatorilor o funcționalitate PC

1860

Samsung va introduce cu siguranță mai multe caracteristici noi cu Galaxy S8, care să-l ajute să se diferențieze de competitori.

Samsung Galaxy S8 nu numai că oferă un design nou, un aparat de fotografiat îmbunătățit și mai multă putere. Compania are planificat și de a integra un nou asistent personal bazat pe inteligență artificială, dar asta nu e tot.

În cazul în care cele mai recente scurgeri despre Galaxy S8 se adeveresc, nava amiral viitoare de la Samsung ar putea oferi utilizatorilor o funcționalitate PC, o experiență Samsung desktop.

După cum arată, caracteristica va fi similară cu Continuum din Windows Mobile, care permite proprietarilor de smartphone-uri să extindă experiența lor la un monitor și să utilizeze aplicații cu o tastatură și mouse-ul.

O caracteristică care ar putea fi găsită în curând în Android, în special la viitorul Samsung Galaxy S8.

Principiul este simplu, conectați telefonul smartphone la cele trei periferice necesare și veți obține un mini PC desktop.

Samsung a dezvoltat o soluție similară cu cea propusă de Microsoft. După cum arată fereastra prezentată, aplicațiile sunt deschise în ferestre diferite, toate în interfața unui desktop PC.

Dacă această caracteristică ajunge la Galaxy S8, atunci noul pilot de la Samsung va fi cu siguranță un centru de putere și de productivitate.

Samsung nu a comentat încă cu privire la acest raport, astfel că nu există o confirmare sau negare despre acest lucru.

Rețineți că Galaxy S8 ar trebui să fie echipat cu 8 GB de memorie RAM, cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 835 sau viitorul Samsung Exynos 8895 Soc, deoarece ambele vor fi oferite alternativ de piață.

Un lucru este sigur, Samsung va face orice să ne impresioneze în acest an.

VIASamMobile