Samsung Galaxy S8 Plus într-o prezentare video cu detalii

2183

O altă zi, o altă scurgere de imagini ale lui Samsung Galaxy S8. De data aceasta, avem un video cu detalii despre varianta mai mare a viitorului Galaxy, adică S8 Plus.

Videoul de mai jos, cu o variantă de culoare neagră, ne arată o parte din dimensiunile uriașe ale lui S8 Plus.

O astfel de scurgere ar fi fost o veste foarte mare, deoarece detaliază mărimea dispozitivului (măsurat cu o riglă!), apoi ne arată telefonul dintr-o mare varietate de unghiuri.

Vedem plasarea butoanelor, inclusiv cel suplimentar pe partea stângă a telefonului, precum și scannerul de amprente plasat chiar lângă obiectivul camerei din spate.

Am spus că ar fi fost o veste foarte mare, dar nu știm exact dacă este aici cazul de așa ceva, deoarece toate aceste informații au fost scurgeri și avem totuși ușoare rețineri.

Poate fi un „manechin” folosit la prezentare. Firmele producătoare de huse pentru telefoane primesc de multe ori astfel de manechine pentru a putea confecționa „îmbrăcămintea” viitoarelor vedete.

În orice caz, ceea ce vedem în această filmare este încă o confirmare a faptului că Samsung Galaxy S8 Plus este un dispozitiv foarte mare, astfel încât oamenii cu mâini mai mici ar trebui să analizeze cu atenție dacă acestea ar fi indicat pentru cumpărare.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, sunt setate pentru a fi lansate miercurea viitoare, pe 29 martie, la o conferință de presă Samsung, simultan la New York și la Londra.

VIAPhoneArena