Samsung va împinge Galaxy S8 Plus pe teritoriul phablet

2144

O nouă scurgere de informații despre Galaxy S, sugerează că Samsung va împinge seria Galaxy S pe teritoriul phablet, cu unul dintre cele două modele care sunt planificate pentru smartphone-ul pilot de anul viitor.

Potrivit unui nou raport, Samsung Electronics va introduce două modele de smartphone pilot anul viitor: Galaxy S8 se pare că va fi dotat cu un ecran de 5 inch, în timp ce Galaxy S8 Plus cu un ecran de 6 inch.

Știrea afirmă că Samsung Electronics a impus acum furnizorilor săi să înceapă producerea de piese pentru display-ul de 6-inch pentru Galaxy S8 Plus și 5-inch pentru Galaxy S8, începând de luna viitoare.

Unele rapoarte recente sugerează că Galaxy S8 nu ar putea fi prezentat la Mobile World Congress 2017 și că Samsung ar putea organiza un eveniment separat pentru Galaxy S8, în aprilie 2017.

De asemenea, raportul reiterează faptul că Samsung va elimina butonul de start fizic pentru a maximiza spațiul pentru afișare.

Chiar dacă afișajul poate fi mai mare decât la Galaxy Note 7, unde era de 5.7 inch, dimensiunea ambelor telefoane mobile S8 este declarată estimativ la fel, astfel că există destul de mult loc pentru afișajul în sine.

Se crede că Samsung va utiliza un ecran curbat dual-margine pentru ambele modele emblematice viitoare, și probabil, motivul pentru care nu se va utiliza denumirea Edge „margine” este că ea are legătură cu Galaxy S7 Edge și Galaxy S6 Edge. Poate de aceia Samsung decide să facă modelul Galaxy S8 Plus, cu ecran de 6 inch.

Am dori să subliniem aici faptul că au existat o mulțime de rapoarte recente contradictorii, despre ceia ce ar trebui să ne așteptăm de la Galaxy S8. Suntem conștienți de faptul că Samsung testează mai multe prototipuri ale lui Galaxy S8, dar care este oare motivul pentru care rapoartele contradictorii ies la iveală?

Au fost afirmații că Samsung Galaxy S8 nu va avea un jack standard de 3,5 mm pentru căști.

Dar, acum am auzit că Samsung ar putea veni totuși cu mufa de 3,5 mm. Nimic nu se poate spune cu certitudine absolută în acest moment.

Viitorul foarte apropiat va confirma sau infirma unele din aceste zvonuri și speculații.

Ce putem afirma fără nici un dubiu este că noul „maiestru” de la Samsung este așteptat cu mare nerăbdare.

SURSĂSamMobile