Samsung Galaxy S8 pre-comenzi în Europa începând cu 29 martie

1668

O nouă știre afirmă că se pot face pre-comenzi pentru viitoarele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus începând cu data de 29 martie în Europa.

Despre Samsung Galaxy S8 s-a vorbit cel mai mult dintre smartphone-uri și încă mai avem ceva timp pentru vorbit, până la lansare.

Tocmai când credeam că stim totul despre lansarea oficială și punerea pe piață, hop și o nouă știre.

O nouă informație care contrazice puțin unele dintre lucrurile care le cunoaștem până acum despre Galaxy S8.

Samsung a confirmat deja că viitorul său smartphone pilot va fi prezentat oficial la 29 martie, dar compania sud-coreeană nu a dezvăluit încă detalii cu privire la disponibilitatea telefonului.

Chiar dacă zvonurile anterioare sugerează că Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vor fi disponibile pentru pre-comandă la 7 aprilie, un nou raport spune cu totul altfel.

Site-ul olandez AndroidWorld citează surse demne de încredere, care pretind că Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie pentru pre-comandă în aceeași zi când va fi lansat, adică pe 29 martie.

Informațiile se referă în mod specific la disponibilitatea lui Samsung Galaxy S8 în Țările de Jos (Olanda) și Belgia, dar este probabil ca și alte piețe europene vor deschide pre-comenzi pentru nava amiral Samsung în același timp.

 Olanda, este cunoscută și sub numele de Țara Lalelelor sau Țara Morilor de Vânt. Aproximativ 26% din suprafața Olandei se află sub nivelul marii. Deține 32.000 km de piste pentru biciclete. În Amsterdam sunt mai multe biciclete decât locuitori. Olandezii sunt cei mai înalți oameni din lume. Cel mai înalt punct din Olanda este la 323 metri deasupra nivelului mării. 

În ceea ce privește prețurile nu sunt alte surprize.

Aceleași surse care au furnizat informația către AndroidWorld indică și prețurile pentru Samsung Galaxy S8 începând de la 799 €, în timp ce pentru Galaxy S8 Plus prețurile vor începe de la 899 €.

Spre deosebire de anii precedenți, Samsung nu va oferi nici un bonus pentru cei care pre-comandă unul dintre cele două smartphone-uri. De exemplu, în anii anteriori la o lansare de asemenea anvergură, au fost bonusuri, un Gear VR sau card microSD, acum se pare că nu este cazul.

Singurul lucru care rămâne să fie determinat este când smartphone-urile pre-comandate vor fi livrate. Sunt informații care susțin că Galaxy S8 ar putea ajunge pe rafturi mai devreme de sfârșitul lunii aprilie.

Evident, pre-comanda și datele de lansare pentru Samsung Galaxy S8 respectiv S8 Plus se mai pot schimba, dar asta este informația din acest moment.

Cu ecrane de 5,8 inch și 6,2 inch, aproape fără margini, camere performante și scanerul de identificare prin amprentă pe partea din spate, cu asistent personal inteligent și multe altele care le vom afla peste puține zile, Samsung are mari speranțe de la acest telefon.

VIAAndroidWorld.nl