Samsung Galaxy S8 și S8 Plus: dimensiunile ecranului și designul curbat sunt confirmate!

6610

Cele două noi smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, sunt acum subiectul unei scurgeri majore, care confirmă dimensiunile de ecran și designul fără margini al următorilor doi monștri sud-coreeni.

După mai multe luni de scurgeri speculative și de tot felul de informații anonime, avem acum ceva mai concret despre proiectarea finală a celor două Galaxy S8.

Aceste scheme pe care le vedeți mai jos, se presupune că descriu adevăratele dimensiuni ale modelelor Samsung Galaxy S8 și S8 Plus.

Aceste ultime informații tocmai au fost prezentat în mod exclusiv de către CNET Korea, care oferă mai multe scheme făcute de un martor ocular și care a spus că mufa jack este păstrată și în acest an.

După cum a fost confirmat de către CNET Korea, în acest an, nu va fi nici un „Edge” ca versiune, deoarece ambele Galaxy S8 vor fi echipate cu ecrane curbate.

Cu toate acestea, numele Edge ar trebui să dispară, la fel ca butonul acasă, care va fi înlocuit cu tastele de navigare de pe ecran, în timp ce cititorul de amprente trece pe partea din spate a unității.

Cea mai mare surpriză cu Galaxy S8 și S8 Plus, este uimitorul raport de aspect 18,5:9 cel puțin pentru standardele Samsung.

Raportul de aspect al unei imagini (ex. 18,5:9) descrie relația proporțională dintre lățimea și înălțimea unui ecran. Acesta este de obicei exprimat sub forma a două numere separate prin două puncte, la fel ca 4:3 sau16:9.

Curbura ecranului a fost ușor redusă. Rețineți că dimensiunile în milimetri înregistrate în diagramele din partea de jos se referă la partea „plată” a ecranului, și anume 5,6 la 6,08 inch.

Dar, ecranele au 5.8 și 6.2 inch pe diagonală.

După cum se poate vedea, raportul dimensiunii ecranului este excepțional.

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt, echipate cu ecrane curbate de 5.8 și 6.2 inch, așa cum a confirmat Evleaks săptămâna trecută. Cele două ecrane oferă un raport de 18,5:9 probabil justificat de prezența butoanelor de navigare pe ecran.

Senzorul de amprentă digitală este acum în partea din spate a camerei și va fi de formă eliptică, ca pe Galaxiile anterioare.

Încet și sigur mai multe din fostele zvonuri despre cele două terminale, încep să se apropie tot mai mult de ceia ce va fi produsul final – Galaxy S8.

VIAPhoneArena
SURSĂCnet.co.kr