Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus – Specificații

2219

Samsung lucrează la o nouă serie de tablete, apropiate de seria Galaxy Tab și Galaxy Note. Recent au apărut noi informații despre specificațiile a două tablete, Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus. Deși sunt tablete mid-range, Galaxy Tab A Plus iese în evidență ca fiind prima tableta ce nu face parte din seria Note și vine echipată cu un S Pen, sau cel puțin asta afirmă sursele.

Ambele tablete vor fi disponibile în două dimensiuni, de 8 inch și de 9.7 inch. Modelul cel mai mic a lui Galaxy  Tab A va avea aceleași specificații ca modelul cel mic a lui Galaxy Tab A Plus, iar modelele superioare vor avea diferit prezența S Pen-ului și a 2 GB RAM (față de 1,5 GB RAM) pentru Galaxy Tab A Plus.

Modelul de 8 inch al tabletelor va fi echipat cu un procesor quad-core Snapdragon 410 la 1,2 GHz, un display de 1024 x 768 pixeli (ce îi dă ecranului un raport de 4:3 la fel ca și iPad-urile), cameră principală de 5 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli, 16 GB memorie internă și baterie de 4200 mAh. Variantele de 9.7 inch vor avea aproximativ aceleași specificații cu doar câteva deosebiri, baterii de capacitate mai mare, 6000 mAh și un procesor de 1,2 GHz Qualcomm APQ8016.

Toate aceste tablete vor fi destul de subțiri, 7,4 mm (cea ce sugerează importanța pe care o acordă Samsung acestui aspect la device-urile viitoare) și vor fi disponibile atât în varianta LTE cât și Wi-Fi.