Lansare Samsung Gear S3 în SUA pe 18 noiembrie

1610

Au trecut câteva luni de când Samsung a prezentat Gear S3.

Samsung va lansa SmartWatch-il Gear S3 în SUA pe 18 noiembrie. Va fi disponibil pentru precomandă începând de duminică 6 noiembrie. Se presupune a fi disponibil prin intermediul site-ul Samsung, precum și pe Amazon, Best Buy, si Macy. AT & T, Verizon, și T-Mobile.

Gear S3 este listat pe site-ul Best Buy pentru $ 349,49, dar încă nu au fost deschise pre-comenzi.

Samsung Gear S3 vine în două modele, Classic si Frontier. Classic amintește mai mult de un ceas de lux, în timp ce Frontier dispune de un design mai robust și este, evident, orientat spre tipurile sportive. Ambele modele sunt estimate în prezent la echivalentul a 350 $.

lansare-samsung-gear-s3-classic-si-frontier

Frontier şi Classic, au un design apropiat de cel al ceasurilor tradiţionale şi îglobează totodată o serie de funcţii “smart”, de la preluarea sau respingerea apelurilor şi citirea notificărilor, până la plăţi de pe mobil(Samsung Pay) şi la monitorizarea activităţilor sportive cu ajutorul funcţei de GPS.

Ceasul, ușor de purtat este mai rafinat decât predecesorului său (Gear S2), menține un stil similar și un ecran mai mare, fapt ce dă o altă notă acestui smartwatch.

Samsung, cel mai mai mare producător de telefoane mobile la nivel mondial, a fost printre primele companii care au lansat ceasuri inteligente şi brăţări fitness, devenind lider şi pe această piaţă.

SURSĂPhoneArena