Smartwatch-ul Samsung Gear S3 în trei clipuri video uimitoare

1445

Samsung Gear S3 este printre cele mai populare smartwatch-uri, și pe bună dreptate.

Este robust, frumos și vine cu toate funcționalitățile pe care le-am putea dori vreodată într-un smartwatch.

Ca să nu mai vorbim de faptul că este o bucurie de a utiliza un astfel de ceas.

Una dintre calitățile remarcabile ale Samsung Gear S3 este versatilitatea sa – dacă sunteți la serviciu, afară, în condiții meteorologice extreme sau pur și simplu la distracție, este un SmartWatch care se poate adapta la mediul și stilul dumneavoastră.

În ciuda faptului că este extrem de popular, la fel ca orice alt produs de consum el are nevoie de cota sa justă de publicitate și campanii de promovare. Și Samsung, la fel de elegant ca ceasurile sale, ne-a oferit un trio de clipuri superbe pentru emblematicele sale wearables.

 

Locuri extreme în Anzi

Primul dintre ele, Gear S3 este într-o călătorie extremă de trei zile prin Anzi, cu un jurnalist brazilian Pedro Andrade și actrița Mel Fronckowiak urcă tot drumul spre Machu Picchu în Peru. Ceasul lor la 2.760 de metri deasupra nivelului mării, a dus la unele fotografii impresionante.

Pe un fundal cu munți magnifici, filmul prezintă modul în care îndură Gear S3 mediile dificile în timp ce ghidează aventurierii cu caracteristicile sale, cum ar fi senzorii săi – barometru, altimetru, GPS-ul și ritmul cardiac. Este ușor de văzut de ce Gear S3 este partenerul perfect pentru exploratori.

Machu Picchu este un sit incaș din secolul al XV-lea, situat în munții Anzi în regiunea Cusco în Peru. Descoperit în 1911, este unul dintre cele mai frumoase și enigmatice locuri străvechi din lume. În vârful muntelui (2761,50 m înălțime), se ridică sute de structuri de piatră, legendele și miturile indică faptul că Machu Picchu era adorat ca un loc sacru din cele mai vechi timpuri.Un oraș extraordinar, una din enigmele lumii. 

 

Combinând stilul cu tehnologia

În Franța, Samsung a prezentat mai multe moduri în care Gear S3 poate fi personalizat pentru propriul stil individual, filmul prezintă mai mult de 30 de stiluri în mai puțin de un minut.

Cu o gamă largă de opțiuni și fețe interschimbabile, SmartWatch-ul se poate asorta cu orice tip de aspect fără efort.

Fie că purtați un costum, haine de stradă sau chiar costum de schi, puteți asorta ceasul dvs. Gear S3 la orice ținută, și mai și aveți acces la caracteristicile sale incredibile.

 

Liber pentru a face ceea ce vrei

Pentru o perspectivă mai personală, actorul și cântărețul britanic Raleigh Ritchie ne arată situația în care se folosește de Gear S3 în viața de zi cu zi.

Raleigh arată modul în care cele mai recente SmartWatch-uri Samsung îmbunătățesc toate aspectele legate de viața cuiva, de la fitness la carieră, și interacțiunile sociale.

Se poate vedea modul în care caracteristicile S Health Gear S3, music player și funcții de mesagerie de sine stătătoare vă permit să fiți liber să faceți și să obțineți ceea ce doriți, antrenament, spectacol, muzică.

De la Machu Picchu la confortul propriei case, Gear S3 merge cu tine oriunde te duci, demonstrând o adevărată versatilitate. Este ideal pentru activitățile de zi cu zi și tipul de aventuri – o data în viață. Este elegant și modern, are stil și personalitate pentru a ne bucura.

SURSĂSamsung News