7 noi imagini cu Samsung Galaxy S8 în negru lucios

5012

Samsung Galaxy S8 nu ne mai dă pace și gata! Tocmai au apărut noi imagini cu viitorul smartphone emblematic Galaxy S8.

În această perioadă parcă am uitat cu totul despre celelalte super telefoane de la Samsung, dacă amintim numai de Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge și de frații lor mai mari Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, telefoane de referință pentru Samsung Electronics.

Cu puțin timp în urmă reputatul analist Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a consemnat că noul telefon de vârf de la Samsung poate veni în nu mai puțin de șapte culori pentru carcasă: auriu, argintiu, negru strălucitor, negru mat, albastru, orhidee, si roz.

Ei bine, nu mai puțin de 7 noi imagini ale acestui negru lucios Samsung Galaxy S8, au apărut de niciunde în presă – (acest niciunde fiind Weibo), iar imaginile ne spun că acesta nu este doar un prototip, este parcă gata de a fi pus în vânzare către clienți.

Telefonul nu este alimentat, așa că putem vedea doar o placă de culoare neagră, cu laturile de afișare curbate și colțuri rotunjite, cu logo-ul Samsung pe partea din spate. O lentilă de aparat de fotografiat cu bliț-ul adiacent și senzor de ritm cardiac, precum și scanerul unde punem degetul pentru identificare, pe cealaltă parte a camerei.

 Logo (abreviere de la grecescul logotip, cuvânt) este o marcă grafică, emblemă sau un simbol frecvent utilizat de către firme, organizații și chiar persoane fizice pentru a ajuta și a promova instant recunoașterea publică. Ele sunt pur embleme grafice, simboluri, pictograme și sunt compuse din numele firmei. Primele logo-uri au fost pe monede (c.600 Î.Hr.), sigilii, blazoane, haine și arme. 

Design-ul este identic cu altele văzute în fotografiile care au apărut în ultimele două săptămâni și acum știm exact la ce să ne așteptăm în această privință.

Sunt unele dintre cele mai credibile poze care le-am văzut până acum cu Galaxy S8, deci există toate șansele ca suprafețele de negru lucios să fie în asentimentul și pentru satisfacția iubitorilor de șasiu negru pentru Samsung Galaxy S8.

Nu putem vedea cât de subțiri sunt ramele în aceste imagini, deoarece ecranul nu este pornit.

Oricum ramele laterale sunt practic inexistente, și partea de sus este redusă la minimum necesar, deși raportul de afișare poate fi diferit de ceea ce ne așteptăm.

Galaxy S8 este destul de îngust, și pare destul de înalt.

Samsung Exynos 8895 va alimenta Galaxy S8 pe unele piețe, în timp ce Snapdragon 835 va alimenta S8 în alte regiuni.

Va veni cu Android Nougat 7.0, pre-instalat pe dispozitiv, și pe partea stângă a corpului Galaxy S8, va primi o tastă dedicată pentru”Bixby „, asistentul presonal recent confirmat.

VIAAndroidHeadlines