Top 10 Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

6629

Pentru a te ajuta să îți îmbunătățești experiența ta cu noul tău Galaxy S7 sau cu fratele său mai mare Galaxy S7 Edge, am alcătuit o listă cu cele mai bune 10 jocuri.

Am pregătit ceva pentru toate gusturile, de la puzzle-uri, la curse și first person shooters.

 

  1. Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8 Airborne - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Imediat după deschidere, te simți instant într-un film de acțiune. Adrenalina crește de la început și vei realiza imediat că acest joc este despre viteza și agresivitate.

Acțiun încă de la început: drift-uri, sărituri de pe platforme, accidente, vei uita rapid condusul în siguranță.

La aproape 2 ani de la lansarea sa, jocul a trecut prin numeroase update-uri și îmbunătățiri, și este tot mai distractiv de jucat.

 

  1. Monument Valley

Monument Valley - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Monument Valley este un puzzle inteligent despre o lume fantastică pierdută, ce spune povestea lui Ida, o prințesă dintr-o lume ciudă aflată într-o continuă schimbare, cu construcții imposibile 3D.

Albă și pură, Ida se plimbă în jurul acestei lumii pe care utilizatorul o rotește și o transformă pentru a ajunge la altare sau uși spre alte medii fantastice. Este o poveste la fel de mult cum este un puzzle, și face din acest joc o experiența ce îți va tăia respirația.

Tot mediul în care se desfășoară Monument Valley pare să fie inspirat din lumea pustie a Arabiei antice unde matematica și ștința domina. Pe măsura ce termini fiecare nivel, descoperi noi forme geometrice, regăsind înțelepciunea încetul cu încetul.

Mai mult, fiecare piesă din puzle este unică făcându-te să joci doar pentru a vedea în ce se transformă fiecare.

 

  1. Minecraft: Story Mode

Minecraft Story Mode - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 EdgeÎn acestă serie de 5 episoade, te vei îmbarca într-o aventura periculoasă de-a lungul Overworld, prin Nether spre End și dincolo de el. Tu și prietenii tăi venerează legendarul Order of the Stone: Warrior, Redstone Engineer, Griefer și Architect.

În timp ce vă aflați la EnderCon sperând să vă întâlniți cu Gabriel the Warrior, descoperiți că ceva nu este în regulă… ceva îngrozitor.

Teroarea se dezlănțuie și trebuie să porniți într-o călătorie pentru a găsi The Order of the Stone pentru a salva lumea de la uitare.

 

  1. Modern Combat 5

Modern Combat 5 - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Al șaselea joc din seria first person shooter vine cu o grafică mai bună decât oricând, un scenariu bogat și opțiuni multiplayer distractive în care echipe de jucători se înfruntă în luptă.

Modern Combat 5 introduce patru clase de luptători din care poți alege: Assault, Heavy, Recon sau Sniper. Clasa aleasă definește cum vei juca, și pe măsura ce avansezi în joc îți vei dezvolta aptitudinile.

Modul single player a fost îmbunătățit mult de la MC 4, ducându-te în diferite medii, din Veneția la Tokyo, însă atrage și creativitatea scenariilor, cu misiuni în care trebuie să protejezi pe cineva, la necesitatea efectuări unor cascadorii pentru a supraviețui, a tragerii din elicopter și multe altele.

  • Preț: Gratuit (in-app purchases)
  • Descarcă jocul accesând: Modern Combat 5

 

  1. Vainglory

Vainglory - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Vainglory a fost dezvoltat special pentru controlul prin atingere și este o adevărată încântare pentru un gamer MOBA.

Este gratuit iar dezvoltatorul susține că jucători vor fi capabili să deblocheze conținutul prin jucarea obișnuită a jocului, însă există și varianta de a plăti pentru deblocarea mai rapidă a conținutului.

Jocul este creat pentru meciuri rapide, de 20 minute.

  • Preț: Gratuit (in-app purchases)
  • Descarcă jocul accesând: Vainglory

 

  1. Crossy Road

Crossy Road - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Te atenționăm: poate produce dependență. Crossy Road este ca o alergare fără sfârșit.

Jucătorul sare de pe o platformă pe alta, de pe o bandă pe alta, evitând pericole de tot felul.

Deși este permis să te oprești și să îți planifici următoarea săritură, o staționare prea lungă îți va aduce moarte de deasupra. Joacă și vei afla despre ce vorbim. ;)

  • Preț: Gratuit (in-app purchases)
  • Descarcă jocul accesând: Crossy Road

 

  1. Clash Royale

Clash Royale - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Colecționează și upgradează zeci de cărți cu trupele, magiile și protecțiile pe care le iubești din Clash of Clans, precum și roialitățile: prințese, cavaleri, pui de dragon și multe altele.

Alungă regii și prințesele inamice din castele lor pentru a învinge oponenții tăi și a căștiga trofee, coroane și glorie în arenă.

Formează un clan pentru a împărții cărți și pentru a construi propria ta comunitate.

  • Preț: Gratuit (in-app purchases)
  • Descarcă jocul accesând: Clash Royale

 

  1. Punch Club

Punch Club - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Punch Club este un joc tycoon de management al boxului cu scenarii multiplayer. Scopul este clar, însă cum îl îndeplinești depinde dacă dorești să urci în top legal sau prin rute alternative.

Parcuri diferite cantonamente și îți îmbunătățești aptitudinile pentru a depăși rivali iar acest proces înseamnă timp și eforturi, însă rezultatul este un joc ce dă dependență.

 

  1. Lara Croft Go

Lara Croft GO - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Lara Croft Go este un joc produs de creatorii Hitman Go, și este un joc puzzle de aventură cu favorita tuturor, Lara Croft. Jocul este plin de detalii viu colorate și mișcări fine.

În plus, echipa de dezvoltatori s-a inspirat mult din vechile titluri Tomb Raider din anii 90, aceast aspect finfluențând felul în care evoluează jocul și inamicii pe care Lara îi întâlnește.

 

  1. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga - Jocuri pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Dă, putem spune că acest joc este un rău necesar deoarece din când în când vei simți nevoia să îl joci. Bineînțeles, nu e bine, dar e ceva la care nu te poți opune.

Puzzle-ul colorat și simpatic este o cale minunată de a pierde câteva minute în timp ce călătorești sau te plictisești.

  • Preț: Gratuit (in app-purchases)
  • Descarcă jocul accesând: Candy Crush Saga