McAfee preinstalat pe smartphone-urile Galaxy S8

2708

Samsung anunță că software-ul de securitate McAfee este preinstalat pe telefoanele Samsung Galaxy S8 și S8+ începând cu luna aprilie.

Se pare că Samsung și McAfee se înțeleg foarte bine, compania sud-coreeană a anunțat un parteneriat masiv care va face ca soluțiile de securitate ale companiei McAfee să fie preinstalate pe smartphone-uri, televizoare inteligente, precum și pe PC-uri produse de Samsung Electronics.

Tehnologia anti-malware McAfee VirusScan va fi preinstalată pe smartphone-urile Galaxy S8, practic, acest lucru înseamnă că toate telefoanele Samsung Galaxy S8 vor veni cu software-ul de securitate McAfee chiar din cutie.

În plus, McAfee VirusScan va fi disponibil gratuit pentru Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge și Samsung Galaxy Note 5.

 McAfee Inc. este o companie americană, una dintre cele mai importante companii independente de securitate cibernetică din lume. Are sediul în Santa Clara, California, U.S.A., a fost fondată în 1987 de John McAfee și are 6.780 de angajați. John McAfee are 71 de ani și în 1991 a creat primul soft antivirus disponibil în comerț. În 2011 a vândut compania la Intel pentru 7,6 miliarde dolari, dar soluțiile de securitate îi poartă încă numele. 

O tehnologie similară anti-malware va fi disponibilă în Statele Unite și Coreea de Sud pentru clienții Samsung TV Smart, în timp ce în alte țări aceste soluții de securitate vor fi adăugate pe parcursul primei jumătăți a anului 2017. Nu este necesară nici o achiziție suplimentară.

Nu în ultimul rând, soluția de securitate McAfee LiveSafe este acum livrată ca software preinstalat pe toate PC-urile Samsung fabricate începând cu anul 2017.

Merită să subliniem faptul că utilizatorii de PC-uri Samsung vor putea să se bucure de o testare gratuită timp de 60 de zile, după care vor primi o ofertă specială.

Potrivit unui recent sondaj McAfee, aproape 44% dintre consumatori sunt îngrijorați de furtul informațiilor financiare personale, în timp ce 38% sunt îngrijorați de furtul de identitate. Aceste temeri ale consumatorilor subliniază necesitatea unei securități robuste.

Colaborarea dintre Samsung și McAfee, face ca siguranța dispozitivelor produse de Samsung să crească iar datele personale, financiare și de altă natură stocate pe telefoanele noastre, să fie protejate și inaccesibile.