Samsung Electronics lansează Monitorul Curbat CFG70 Quantum Dot

1928

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea la nivel mondial a celui mai nou monitor curbat de jocuri, realizare de vârf în industria IT.

Monitorul curbat CFG70, conceput special pentru jucătorii profesioniști, include o calitate îmbunătățită a imaginii și caracteristici de player ideale pentru o experiență de joc cu adevărat captivantă.

Ca prim monitor de jocuri curbat din industria tehnologiei dot cuantic, CFG 70 vine cu două modele în vânzare, de 24, respectiv  27-inch.

„Odată cu introducerea tehnologiei dot cuantice pentru monitoarele noastre de pionierat curbate, Samsung Electronics oferă o privire în viitorul jocurilor, împreună cu un nivel de calitate a imaginii, cum industria nu a mai văzut până acum”, a declarat Seog-Gi Kim, Senior Vice President, Visual display Business de la Samsung Electronics. „monitorul CFG70 face jucătorii să se simtă ca în cazul în care aceștea sunt parte integrantă a acțiunii, și reprezintă cel mai puternic și convingător monitor curbat produs de Samsung până în prezent.”

Cu viteză rapidă și optimizat foarte bine pentru jocuri, CFG 70 include o interfață de joc, de asemenea, o serie de taste rapide pe partea din față și din spate a ecranului pentru ca utilizatorii să adapteze cu ușurință setările de joc.

Monitorul CFG70, oferă și un unghi foarte larg de vizualizare 178 grade, și este formatat pentru a se potrivi la curbura naturală a ochiului uman. Ca rezultat, jucătorii se pot bucura de o imagine clară, optimă și strălucitoare, indiferent de joc.

În plus, Institutul Japonez de Design (JDP), recent, a acordat premiul său anual, Good Design Award 2016, monitorului CFG70, pentru tehnologiile care „îmbunătățesc calitatea vieții, în  industrie și societate.” JDP a recunoscut eficiența și performanța monitorului CFG70.

SURSĂSamsung News