O nouă brațară de fitness a companiei Samsung trece prin FCC

1345

Samsung a fost destul de încrezător în segmentul dispozitivelor purtabile. Acum o nouă brățară de fitnes a companiei Samsung trece prin FCC, și se pare că o vom vedea cât de curând pe piață.

Compania sud-coreeană Samsung a fost una dintre primele mărci de electronice de renume care s-au înscris pe această linie de a produce

wearables – smartwatch-uri și fitness tracker-uri. În ultimii ani, Samsung a lansat diverse smartwatch-uri și dispozitive de urmărire de fitness cu sistem de operare Tizen. Anul trecut, a lansat Samsung Gear S3 și Samsung Gear Fit 2.

Acum, din ce rezultă din certificarea FCC, compania Samsung pare să lucreze la o variantă îmbunătățită a lui Gear Fit 2.

Dispozitivul Samsung de ultima generatie purtabil (cel mai probabil un tracker de fitness) cu numarul de model SM-R365 a primit acum certificarea FCC.

FCC, Comisia Federală de Comunicații este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite, are sediul în Washington, D.C.. Comisia FCC a luat ființă în anul 1934 prin semnătura președintelui american Franklin D. Roosevelt, pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, prin satelit și prin cablu. 

Au fost speculații că ar putea fi numit Samsung Gear Fit 2 Pro când se lansează, dar poate avea și un alt nume, deocamdată nu știm alte amănunte.

Datorită numărului său de model și a designului său general, este cel mai probabil o versiune îmbunătățită a lui Samsung Gear Fit 2 (SM-R360). Conform certificării FCC acest model dispune de Wi-Fi cu bandă b / g / n și Bluetooth 4.2 LE. De asemenea, vine cu un monitor optic pentru frecvența cardiacă, similar cu toate celelalte dispozitive Gear Fit.

Reamintim că Samsung Gear Fit 2, care a fost lansată anul trecut, are un display Super AMOLED și este certificat IP68, poate fi scufundat în apă până la 1.5 m adâncime fără riscuri. Gear Fit 2 are un accelerometru, giroscop, barometru, un monitor al frecvenței cardiace și un GPS. Brățara fitness Fit 2 poate funcționa independent de smartphone-ul dvs. Este o brățară elegantă și utilă pentru cei care practică sportul și nu numai.

În prezent, nu se știe prea multe despre acest dispozitiv, recent trecut de firma americană de certificare, dar vom afla în curând mai multe despre acest tracker de fitness.

VIASamMobile