Samsung Electronics a lansat oficial Galaxy S8 și S8+ pe piețele globale

1431

Samsung Electronics a anunțat oficial lansarea comercială a modelelor sale Galaxy S8 și Galaxy S8+ pe piețele din întreaga lume.

21 aprilie a fost ziua pe care mulți fani ai smartphone-urilor și a lui Samsung au așteptat-o. Este ziua în care Samsung Galaxy S8 și S8+ au fost oficial lansate.

Pentru fanii smartphone-urilor, este vorba de șansa de a deține un telefon proiectat în mod unic.

Pentru Samsung, este o șansă de a demonstra ce poate după fiasco lui Galaxy Note 7.

Telefoanele inteligente emblematice sunt disponibile inițial pe patru piețe – SUA, Canada, Puerto Rico și Coreea – și vor continua să fie lansate pe piețe suplimentare în următoarele săptămâni.

Cu afișajul Infinity, Galaxy S8 se bazează pe istoricul Samsung de a crea modele uimitoare pentru a oferi o experiență ireală de vizionare.

Liniile netede și curbura ergonomică a telefoanelor S8 de 5,8 inch și S8+ de 6,2 inch arată foarte bine și se potrivesc confortabil în mână.

Specificațiile îmbunătățite ale modelului Galaxy S8 oferă performanțe și eficiență sporită datorită primului procesor de 10nm din industrie, compatibilitate Gigabit LTE și Gigabit Wi-Fi și primul ecran mobil HDR Premium.

LTE – Long Term Evolution este un standard de comunicații mobile. Gigabit LTE este un upgrade la tehnologia LTE existentă, care asigură viteze mai mari de conectare. După cum sugerează și numele, Gigabit LTE este proiectată să atingă viteze de aproximativ un gigabit la vârf în condiții ideale. Cu alte cuvinte, este teoretic posibil să se descarce cu o viteză de 1 Gb/s sau 125 MB/s. 

  • Samsung Galaxy S8 are un display Super AMOLED de 5.8 inch cu o rezoluție de până la 1440×2960. Setarea implicită pe ecran este de 1080×2220 (FHD). Utilizatorii pot trece la o rezoluție mai mare dacă folosesc telefonul pentru redarea VR.

În funcție de regiunea în care se achiziționează receptorul, acesta va avea chipset-ul Snapdragon 835 sau Exynos 8895 SoC.

Ambele cips-uri au un procesor Octa-core, 4GB de memorie RAM este în interior, împreună cu 64GB de stocare nativă. Pentru memorie suplimentară, este disponibil un slot microSD cu capacitate de 256 GB.

Camera de 12MP pe spate are o deschidere de f / 1,7 și include OIS. Camera are procesare îmbunătățită a imaginilor în mai multe cadre, pentru fotografii mai clare, chiar și în medii cu lumină scăzută.

Camera foto de 8MP în față pentru selfies cu deschidere de f / 1,7 completată cu autofocus inteligent.

Capabilitățile de securitate biometrice îmbunătățite sunt standard pe modelul Galaxy S8 cu scanerul iris avansat și tehnologia de recunoaștere a feței.

O baterie de 3.000 mAh cu o caracteristică de încărcare rapidă și Android 7.0 preinstalat.

  • Galaxy S8+ este echipat cu aceleași specificații de mai sus, cu excepția unui afișaj de 6,2 inch și a unei baterii cu o capacitate de 3.500 mAh.

Lansarea duetului Galaxy S8 este completată de un ecosistem extins care oferă servicii și dispozitive impresionante, printre care:

» Bixby, noua interfață inteligentă a lui Galaxy S8.

» Samsung DeX, care oferă o experiență desktop pentru Galaxy S8.

» Management intuitiv al dispozitivelor IOT prin Samsung Connect.

» Soluții de sănătate extinse prin Samsung Health.

» Capacități extinse de plată mobilă cu Samsung Pay.

Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ două telefoane perfecte care sfidează realitatea și ne transpun în viitor.

VIASamsung News