Prezentare nouă – Galaxy S8 și S8+, văzute din mai multe unghiuri

10697

Vrem nu vrem Samsung își ia parte leului din prima pagină a ziarelor din toată lumea.

În acest moment al anului toate privirile sunt ațintite spre viitoarele smartphone-uri majore ale lui Samsung Electronics.

În mijlocul unui potop de scurgeri legate de Samsung Galaxy S8, observat în ultimele două săptămâni, un designer a distribuit o grămadă fotografii bazate pe numeroasele informații apărute în ultimul timp despre aceste viitoare terminale.

Imaginile care le vedeți mai jos sunt de la DesignWoOS.

Cu toate că nu ne așteptăm ca aspectul general să se îndepărteze în mare măsură, de la Galaxy S7 Edge și Galaxy Note 7, seria Galaxy S8 este așteptată să ofere cota sa justă de rafinament și eleganță.

Putem vedea că nu există nici un buton fizic de acasă și că atât Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus sunt dotate cu ecrane curbate dual-margine.

Amprentele digitale sunt complet formate după 24 de săptămâni de la concepţie şi nu mai suferă vreo modificare de-a lungul vieţii. Amprentele nu se pot schimba niciodată, chiar dacă degetele sunt arse. Odată ce noul strat de piele se formează, amprentele își păstrează forma inițială.

Senzorul de amprentă digitală este poziționat pe partea din spate alături de aparatul de fotografiat și mufa pentru căști de 3,5 mm care este prezentă, în ciuda unor rapoarte contrare.

Aruncați o privire la conceptul de mai jos, și vă lăsăm cu gândurile și nedumeririle ce le aveți. Vă puteți face astfel o idee despre ce ar trebui să așteptăm, chiar dacă imaginile nu ne arată chiar totul.

Ceea ce vedem e suficient pentru a ne menține în așteptare și suspans dacă vrem să cumpărăm un nou smartphone. Pare cel mai bun design – mai ales pe roșu – din toată Galaxia lui Samsung.

Este de așteptat ca seria Samsung Galaxy S8 să fie lansată pe data de 29 martie, iar în a doua jumătate a lunii aprilie ar urma să intre pe piață.

VIADesignWoos