Primul Smartphone cu ecran curbat, Samsung Galaxy Round

Samsung Galaxy Round - Primul Smartphone cu ecran curbat

2348
Samsung-Galaxy-Round-IloveSamsung

Samsung Galaxy Round – noul smartphone cu ecran curbat a fost anunţat oficial şi va fi disponibil începând cu acesta săptămână în Coreea de Sud. Primul din generaţia sa, are un display de 5.7 inch, 1080 Super AMOLED, 2.3 Ghz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 SoC, 3 GB RAM, cameră de 13 MP pe spate şi de 2 MP în faţă , LTE-A.

Cu un design special, spatele telefonului urmează linia Note 3 şi Note 10.1 2014, cu o carcasă din piele ecologică, după cum puteţi observa în poze pentru presă, întregul aparat îşi va păstra forma curbată.

Samsung-Galaxy-Round-2-IloveSamsung

Samsung afirmă că acest design permite folosirea ecranului cu o singură mână, telefonul având şi cateva îmbunătăţiri de software care ţin cont de forma unică a ecranului şi a carcasei. Aşezat pe o suprafaţă dreaptă Samsung Galaxy Round poate fi înclinat spre o parte pentru a vedea rapid notificările sau statusul, aşa cum se întâmplă cu Active notifications de la noile modele Motorola, sau poate fi înclinat pentru a folosi meniul media –  Samsung numeşte această opţiune Bounce UX.

Samsung-Galaxy-Round-1-IloveSamsung

Telefonul va fi disponibil în culoarea Luxury Brown (vor urma şi altele) pentru operatorul de telefonie mobilă SK-Telecom din Coreea de Sud începând cu zilele următoare, la un preţ de 1,089,000 won adică aproximativ 1000 de dolari.