Reclamă Galaxy S5, utilizatorii iPhone să nu aștepte un display mare

1485

După mulți ani în care au susținut că ecranul de 3,5 inch a iPhone-ului este perfect, acum noua reclamă Galaxy S5 îndeamnă utilizatorii iPhone să nu aștepte un display mai mare. Apple a adus la iPhone un display de 4 inch care a devenit în ochii producătorului, mărimea ideală. În acest an, neputând ignora tendința pieței pentru ecranele din ce în ce mai mari, Apple se zvonește că își va echipa noul iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inch.

În acest condiții, Samsung încurajează utilizatorii de iPhone, printr-o reclamă recent lansată pe canalul de Youtube, să nu mai aștepte ecrane mari din partea Apple, ci să cumpere  noul Samsung Galaxy S5.

Deși este o reclamă scurtă, acesta reușește să arate principale avantaje ale ultimului smartphone de top al Samsung față de viitorul device Apple ce urmează să fie lansat în câteva luni. Samsung punctează bine aceste avantaje ironizând defectele deja bine cunoscute ale micului ecran iPhone într-o reclamă amuzantă și la obiect.

Sigur că acum aceste ecrane cu diagonală mai mare ne par uriașe comparativ cu ce au existat până acum pe telefoanele de pe piață. În mod sigur tendința de a mări diagonala ecranului va continua. nu știm acum ce ne rezervă viitorul dar de fiecare dată când apare un telefon cu o diagonală mai mare ni se pare ceva deosebit. Nu știm acum, dar încercăm un pronostic și credem că aceste dimensiuni vor merge undeva spre 6 poate 7 inch ca diagonală.