Samsung va relua lansarea lui Galaxy Note 7 în India, pe 7 octombrie

1428

Samsung ar fi trebuit să lanseze Galaxy Note 7 în India pe 2 septembrie dar lanarea afost întreruptă de poblemele cu bateria raportate la telefoanele Glaxy Note 7 livrate deja în alte piețe, fiind nevoiți mai întâi să înlocuiască toate unitățile cu probleme.

Ca și rezultat al intervenției la nivel global, clienții din India care deja au pre-comandat terminalele au primit mesaje conform cărora, livrările lor vor întârzia.

Un alt raport în afara țării sugerează că Samsung va relansa Galaxy Note 7 în India pe data de 7 Octombrie. Această relansare va fi acompaniată de un marketing puțin mai agresiv care va avea ca scop informarea clienților cu privire la siguranța noilor terminale. Compania Coreană evidențiază faptul că noile terminale vândute în India au fost fabricate separat și sunt sigure.

Samsung va  comercializa într-un mod puțin mai agresiv smartphoneul Galaxy Note 7 deoarece urmăreste să contracareze noul iPhone 7, într-una dintre cele mai profitabile piețe de telefonie mobilă de pe planetă.

Apple s-a concentrat recent pe piața indiană, deoarece urmărește să mărească cota sa de piață, astfel că într-adevăr este în interesul companiei Samsung a se asigura că oamenii își păstreaza încrederea în produsele sale, în special în  Galaxy Note 7.