Samsung achiziționează Viv – Platforma Inteligentă Artificială Next Generation

2011

Samsung a anunțat ca a fost de acord să achiziționeze platforma Viv Labs Inc. Aceasta platformă simplifică în mod radical lumea, oferind o interfață inteligentă tuturor.

Viv este o platformă de inteligență artificială, care permite dezvoltatorilor să distribuie produsele lor printr-o interfață de „conversație inteligentă„.

Este cel mai simplu mod pentru toată lumea pentru a interacționa cu dispozitive, servicii și lucruri peste tot. Viv știe mai mult decât ceea ce este programat și învață în fiecare zi tot mai multe lucruri.

Tranzactia prezintă angajamentul Samsung de a asigura asistenți personali virtuali și face parte din viziunea mai larga a companiei de a furniza un ecosistem deschis AI (inteligență artificială) bazat pe toate dispozitivele și serviciile sale.

Cu Viv, Samsung va fi capabil de a debloca și de a oferi noi experiențe de servicii pentru clienții săi, inclusiv unul care simplifică interfețele de utilizator, înțelege contextul utilizatorului și oferă utilizatorului cele mai adecvate și convenabile sugestii și recomandări.

Spre deosebire de alte servicii AI existente, Viv are un sofisticat limbaj natural, capabil de învățare automată care va îmbogați un ecosistem mai larg de servicii de învățare„, a declarat Injong Rhee, CTO de afaceri la Samsung Electronics.

Consumatori doresc să interacționeze cu tehnologia prin conversație, ceia ce generează o nouă experiență in viața lor de zi cu zi.

Platforma Viv, permite dezvoltatorilor să învețe sistemul cum să creeze aplicații noi sau să utilizeze aplicațiile existente, să construiască un ecosistem deschis al inteligenței, care este mai mare decât suma părților sale și care devine mai inteligent, în fiecare zi.

Viv combinat cu dispozitivele Samsung de servicii și soluții, va conduce la următoarea generație inteligentă artificială.

La Viv, noi construim cel mai simplu mod pentru oricine, de a vorbi cu dispozitive și servicii peste tot, rapid și ușor, indiferent de locul unde se află, sau ce dispozitive sunt aproape „, a declarat  co-fondatorul și CEO de la Viv Dag Kittlaus. „Samsung ne oferă o oportunitate unică de a oferi o singură interfață de conversație la aplicații și servicii din lume într-o gamă diversă de produse, la scară globală.

SURSĂSamsung News