Samsung colaborează cu Căile Ferate Ruse pentru Silk Road Project

1721

Samsung Electronics a anunțat că a semnat un memorandum cu Căile Ferate Ruse (RJD), pentru colaborarea în Proiectul Feroviar Trans-Siberian (TSR).

Samsung Electronics și Căile Ferate Ruse au convenit să treacă de la transportul maritim la transportul feroviar TSR, atunci când transportă materiale și produse finite din Corea sau China în Europa de Est.

TSR va permite companiei Samsung Electronics să utilizeze rutele feroviare către unitățile de producție și către site-uri de vânzări din Rusia și Europa, lucru care permite o reducere a timpului de transport și a costurilor logistice.

Începând cu ianuarie 2016, Samsung a furnizat componente și materiale pentru fabrica din Kaluga în Rusia, unde sunt fabricate televizoare și mașini de spălat, prin rețeaua feroviară TSR. Această ruta a scurtat timpul de transport de la 50 zile la 18 zile, reducând substanțial costurile logistice.

Scurtarea timpului de livrare pentru Samsung, va aduce mai multe beneficii, inclusiv controlul mai bun al stocurilor stabile și controlul imediat și eficient, atunci când se schimbă modelele produselor aflate în producție.

Printr-o strânsă colaborare cu Căile Ferate Ruse, Samsung Electronic va depune toate eforturile pentru a construi o rețea logistică mai eficientă și economică și de a diversifica rutele de transport, pentru a reduce riscurile globale neașteptate.

SURSĂSamsung News