Samsung în parteneriat cu Barclays pentru servicii bancare digitale

1408

Samsung Electronics și Samsung SDS a anunțat recent, că lucrează cu Barclays Bank PLC (Barclays Bank PLC. este o bancă din UK, care își desfășoară activitățile la nivel internațional, în America de Nord, America de Sud, Asia și Africa), la un proiect pentru a crea o nouă bancă digitală unică și la o interfață de programare a aplicațiilor bancare sigure .

Barclays Bank va oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a utiliza soluții și aplicații Samsung de autentificare biometrică, totul pentru siguranța clienților, pentru a ajuta la rezolvarea nevoilor tot mai mari de servicii bancare digitale sigure.

Samsung KNOX va oferi o platformă nouă , sigură în utilizare, un acces mai ușor și mai securizat la serviciile bancare on-line, cum ar fi rapoartele tranzacțiilor și extrasele de cont.

În plus, serviciile oferite de platforma Samsung KNOX, pot conecta clienții în orice moment la serviciile bancare oferind permanent protecție în toate tranzacțiile financiare efectuate.

Vorbind despre potențialul proiectului Barclays – Samsung, Peter Josse , Chief Information Officer la Barclays, a declarat„Prin intermediul dispozitivelor mobile, este esențial ca să dezvoltăm noi soluții care să simplifice experiență clienților și să economisească timpul din programul lor. Cu tot mai multe servicii bancare, prin intermediul dispozitivelor mobile, este vital să venim cu noi soluții pe piață. Acest lucru ne ajută la modelarea viitorului digital al băncii. „

Referindu-se la această colaborare, un oficial Samsung a declarat: „Vom lucra îndeaproape cu echipele noastre pentru a profita de caracteristicile de securitate de pe dispozitivele Samsung. Suntem siguri că vom vedea un nou produs care va ajuta să facem mai ușor mobile banking-ul pentru milioanele de consumatori. „

Cu autentificarea biometrică prin amprente digitale și recunoaștere facială pentru clienți, prin intermediul smartphone-ului, Samsung va căuta să ofere siguranță, clienților și băncii, în tranzacțiile financiare cu risc ridicat și în toate operațiunile bancare efectuate de clienți de pe smartphone.

SURSĂSamsung SDSE