Samsung Electronics pe primul loc în „Top 1000 de mărci din Asia”

1275

Compania Samsung Electronics a fost aleasă cea mai bună marcă din Asia în 2018 pentru al șaptelea an consecutiv, potrivit rezultatelor anchetei anuale „Top 1000 Brands” realizată de CampaignAsia în colaborare cu Nielsen Company – un conglomerat americano-olandez, cu sediul la New York, prezent în peste 100 de țări. Pe locul doi în acest clasament a fost Apple, pe locul trei Panasonic și pe locul patru Sony. Locul cinci a fost ocupat de Nestle.

Clasamentul – a acoperit 17 categorii majore de produse, inclusiv automobile, restaurante, retail, F & B și electronice de consum, media și telecomunicații și 79 subcategorii, pentru a evalua valoarea mărcii. Top-ul se bazează pe informațiile de la consumatori și oferă o măsură clară a celor mai apreciate mărci de astăzi din Asia.

Compania Samsung este extrem de onorată să primească acest premiu încă o dată„, a declarat Steve Lee, președinte și CEO al Samsung Electronics South East Asia & Oceania. „Pe măsură ce continuăm să creștem ca marcă, Samsung își menține angajamentul de a continua să inoveze spre crearea de noi posibilități și experiențe pentru consumatorii noștri prin intermediul produselor și serviciilor noastre„.

Sondajul a cuprins 13 piețe: Australia, China, Hong Kong, India, Indonezia, Japonia, Malaezia, Filipine, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda și Vietnam.

Pentru a asigura o reprezentare corectă pentru acest studiu, sondajul a vizat vârsta, sexul și venitul lunar al gospodăriei, pentru a face sondajul cât mai reprezentativ și rezultatele cât mai elocvente. Cercetarea se bazează pe răspunsurile a 400 de respondenți pentru fiecare piață, cu excepția Indiei și a Chinei unde participanții au fost în număr de 800 și, respectiv, 1200 de persoane.

Hong Kong – În 1842 Marea Britanie a obținut de la împăratul Chinei controlul unei insule pe nume Hong Kong, în scopul de a construi un port pentru navele de comerț. În 1898 Marea Britanie a încheiat un tratat cu China prin care i s-a acordat concesionarea pe 99 de ani a insulei și a câtorva zone din împrejurul ei. În 1997 teritoriul a fost retrocedat guvernului de la Beijing.

 Participanții au dat răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Când vă gândiți la următoarea categorie, care este cea mai bună marcă care vă vine în minte? Ne referim la cea în care aveți cea mai mare încredere sau la cea care are cea mai bună reputație în categorie.
  • În afară de cea mai bună marcă pe care ați ales-o, ce brand considerați a fi al doilea cel mai bun din categorie?

Samsung continuă să rămână marca de top din Asia. În fiecare an, Samsung investește aproximativ 14 miliarde USD în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că se află la vârful inovării. Mai mult de o cincime din personalul Samsung lucrează în cercetare și dezvoltare, iar acest lucru permite companiei Samsung să rămână în top. Smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și S9+, televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt cele mai reprezentative produse lansate de gigantul high-tech anul acesta.

Samsung își măsoară succesul nu numai prin realizările de afaceri, ci și prin cât de bine servesc și îmbunătățesc produsele sale, viața comunități.

VIASamMobile
SURSĂSamsung News