Samsung Galaxy C7 Pro a primit certificare Wi-Fi Alliance

1559

Cu puțin timp în urmă scriam despre Galaxy C7 Pro (SM-C7010), că așteaptă să treacă pragul.

Aparatul, este un Android din gama superioară mid-range a producătorului high-tech din Coreea de Sud. Este o gamă apreciată în zona asiatică mai ales prin prisma raportului specificații preț.

Caietul de sarcini și imagini ale lui C7 Pro au apărut, prin amabilitatea TENAA (agenția de certificare a telefoanelor din China).

Acum, dispozitivul a primit certificare Wi-Fi din partea Wi-Fi Alliance.

Documentele de certificare Wi-Fi (without fiber = fără fir) arată că Samsung Galaxy C7 Pro (SM-C7010) este compatibil cu Wi-Fi a / b / g / n standarde de conectivitate directă dual-band și Wi-Fi.

Smartphone-ul C7 Pro, dispune de o carcasă de metal dintr-o bucată, cu un design unic de antenă, un ecran de 5,7 inch Full HD Super AMOLED, un procesor 2.2 GHz octa-core, 4 GB de memorie RAM, 32 / 64 GB de stocare internă.

Aparatul foto față / spate este de 16 MP, și o baterie de 3.300 mAh, care ar trebui să ofere o zi completă de utilizare intensă.

Cu certificatul Wi-Fi în buzunar, un important indiciu că sosirea lui este iminentă, Samsung Galaxy C7 Pro, este așteptat cu brațele deschise de fanii Samsung.

SURSĂSamMobile