Samsung Gear 3: cu un display curbat și fără cameră!?!

1452

Cu 2 smartwatch-uri Samsung Gear deja disponibile pe piață, era de așteptat ca Samsung să lanseze un Samsung Gear 3 la un moment dat, împreună cu o serie de alte device-uri portabile printre care și casca de realitate virtual Gear VR. Recent PocketNow a oferit detalii despre următoarea generație Gear, principala modificare urmând să fie echiparea device-ului cu un ecran curbat. Smartwatch-ul va avea un ecran mai curbat decât Gear Fit, și va fi echipat cu un display Super AMOLED.

Cu toate aceste, deși display va fi o mare îmbunătățire, lui Gear 3 îi va lipsi o caracteristică foarte importantă ce a diferențiat smartwatch-urile Samsung de celelalte. Cel mai probabil Gear 3 nu va fi echipat cu o cameră. Deși nu este o caracteristică căreia majoritatea să îi simtă lipsa, va fi probabil un aspect problema celor care se obișnuisera cu utilizare ei pentru o poză rapidă.

Conform sursei mai sus menționate, lansarea lui Gear 3 este pregătită pentru luna septembrie, probabil simultan cu lansarea lui Galaxy Note 4.