Samsung lanseaza ArtPC Pulse, un desktop premium, high-end cu design frapant și cu o putere incredibilă

2335

Samsung Electronics a anunțat ArtPC Pulse, un desktop PC care provoacă percepțiile tradiționale despre modul în care un desktop PC ar trebui să arate și să funcționeze.

Incredibil de puternic și izbitor de frumos, ArtPC Pulse este un desktop, care adaugă stil în orice cameră, cu un design circular elegant și puls luminos unic, care servește, de asemenea, ca o funcție de notificare personalizată.

ArtPC Pulse este simbolul măiestriei și eleganței, pentru viitoarele modele de PC-uri de la Samsung, cu un corp cilindric superb și distinctiv, este echipat cu toate port-urile necesare pentru a asigura compatibilitate cu orice dispozitiv periferic de pe piaţă.

PC-ul are o bandă pulsantă de iluminare ambientală, integrată în designul circular, încadrându-se perfect cu stilul futurist al PC-ului, care dă o impresie de magie și irealitate.

samsung-lanseaza-artpc-pulseSe poate actualiza ușor de oriunde din cameră, banda poate fi personalizată pentru a furniza notificări prin schimbări subtile de iluminat. De exemplu, utilizatorii pot seta Art PC Pulse galben-intermitent atunci când au un nou e-mail, albastru, pentru notificări mass-media sociale, verde pentru un nou mesaj de chat și multe altele.

În plus, personalizând funcția orară Chime utilizatorii se asigură că nu pierd niciodată evidența timpului, oferindu-le posibilitatea de a defini alarme vizuale sau sonore.

Creat să facă performanță ArtPC Pulse, are componentele carcasei din metal, un sistem audio inedit, o calitate a sunetului excelentă, personalizabilă, cu opțiuni de efecte audio și de echilibrare a balansului sunetului, asigură o redare a sunetului la 360°.

Samsung va aduce această minune tehnică ArtPC Pulse, pe piață la sfârșitul lui octombrie 2016.

Irezistibil și periculos de atrăgător, iată ce oferă:specificatii-samsung-artpc-pulse

Clip prezentare Samsung Art PC Pulse

SURSĂSamsung News