Samsung lansează Galaxy Camera 2

un succesor veritabil a lui Galaxy Camera

1762

Dispunând de platforma Android şi de un design retro uşor, Galaxy Camera 2 le permite fotografilor pasionaţi să facă şi să distribuie mult mai mult decât până acum, beneficiind de calitate şi viteză excepţionale. Samsung Electronics Co Ltd a anunţat că Galaxy Camera 2, un succesor al premiatului Galaxy Camera, îmbină calitatea imaginii unei camere performante cu abilităţile şi designul intuitiv pentru a se potrivi şi cu cele mai noi smartphone-uri. Tehnologia revoluţionară folosită la Galaxy Camera 2 include un procesor 1.6 GHz quad core îmbunătăţit care împreună cu platforma Android permit fotografierea, editarea şi distribuirea unor imagini de foarte bună calitate într-un timp foarte scurt. Având un design retro, uşor, Galaxy Camera 2 este alegerea ideală pentru fotografii care nu vor să renunţe la stil în favoare tehnologiei.

Performanţă îmbunătăţită – Cu Galaxy Camera 2 utilizatorii se pot bucura de toate beneficiile platformei Android. Fiind intuitivă şi rapidă, utilizatorii pot naviga uşor prin funcţiile lui Galaxy Camera 2 şi se pot concentra pe capturarea unei imagini perfecte, în loc să fie nevoiţi să caute prin setările complicate. Cu o baterie a cărei durată de viaţă a fost mărită (2000mAh), fotografii pasionaţi pot să se bucure de o experienţă fotografică mai lungă şi mai frumoasă. Fiind o cameră de înaltă calitate, Galaxy Camera 2 produce imagini extraordinare, performanţa sa neputând fi egalată până în prezent de alte smartphone-uri. Senzorul 16 M BSI CMOS produce imaginii vii, bogate atât în culori cât şi în detalii, astfel amintirile dumneavoastră vor rămâne tot timpul clare. Cu un zoom optic imens de 21 x, fotografii pot să se apropie şi mai mult ceea ce doresc să fotografieze. Procesorul de 1.6 GHz quad core îmbunătăţit şi cei 2.0 GB de RAM, fac ca Galaxy Camera 2  să lucreze cu o viteză uimitoare astfel încât funcţiile intuitive să poată fi accesate fără întârziere.  Memoria internă este suplimentată de o aplicaţie Dropbox care oferă 50 GB de stocare „free cloud”până la 2 ani, aşadar fotografii nu mai trebuie să îşi facă griji că rămân fără spaţiu liber.

Samsung lansează Galaxy Camera 2 -1- ilovesamsung

Uşor de folosit şi de distribuit  – Distribuirea imaginilor este acum mai simplă prin intermediul Wi-fi şi NFC care însoţesc Galaxy Camera 2. Funcţia inovatoare „ Tag and Go” permite accesul uşor al Galaxy Camera 2 la smartphone-urile şi dispozitivele echipate cu NFC. Tot ce trebuie să faceţi este să atingeţi smartphone-ul, iar camera şi dispozitivele se vor lega automat şi vor transmite imaginile folosind nişte funcţii inteligente. Cu Photo Beam, imaginea văzută pe cameră este trimisă automat smartphone-ului partener, în timp ce Mobile Link le dă fotografilor posibilitatea de a selecta imaginile pe care vor să le transfere pe smartphone. Pentru imagini mai creative, Remote Viewfinder permite controlarea camerei prin intermediul smartphone-ului, asigurând astfel o libertate mai mare de mişcare. Datorită ecranului de 121.2 mm (4.8 inch) HD Super Clear Touch LCD utilizatorii se bucură de un mod frumos de vizualizare şi  editare a imaginilor. Imaginile sunt prezentate în culori intense, pline de detalii, iar dimensiunea ecranului permite o navigare uşoară prin aplicaţiile şi funcţiile camerei. Având un design uşor, Galaxy Camera 2 este perfectă atât pentru fotografiile de zi cu zi, cât şi pentru cele de ocazie.

Creativ – Prin Smart Mode, utilizatorii au de ales unul din cele 28 de moduri presetate , create special pentru situaţii particulare, care permit să se întrevadă creativitatea fotografului. Pentru cei care nu ştiu ce mod să aleagă, funcţia Smart Mode Suggest îi va ajuta să facă alegerea potrivită. Aceasta analizează locaţia: recunoaşte condiţiile de iluminare, peisajul, obiectele şi apoi recomandă modul potrivit pentru a putea face o fotografie perfectă. Noul Smart Mode Selfie Alarm le conferă portretelor atenţia pe care o merită. Face 5 fotografii HD consecutive, astfel încât utilizatorii să selecteze unghiul cel mai avantajos şi să poată distribui imaginea imediat pe site-urile sociale. Şi filmele pot fi modificate prin funcţii ca Multi Motion Video care le permite utilizatorilor să seteze viteza de înregistrare şi să creeze filme „slow motion” sau cu o viteză mai mare. Viteza poate fi redusă sau crescută până la de 8 ori faţă de viteza normală, această funcţie dându-vă posibilitatea de a crea filme interesante de care vă veţi putea bucura oricând.